Ön itt van:

Biofinity 3 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

A Biofinity kontaktlencse havi kontaktlencse a világ egyik legnépszerűbb kontaktlencse gyártójától: a Cooper Vision-től.

 

A Biofinity tulajdonságai:

 

A lencse szilikon-hidrogél (Comfilcon A) anyagból készül. A gyártás során Aquaform Comfort Science technológiát alkalmaznak, ami puha lágyságot és tökéletes hidratációt biztosít. A szilikon monomernek köszönhetően a lencse magas oxigénáteresztő-képességgel rendelkezik, míg a hidrofil és szilikon anyagok felhasználásából adódóan természetes módon hidratált a lencse, a lencse teljes felületén egységesen megtartva a vizet.

A Biofinity lencse a legtermészetesebb módon készül - adalékanyag, bevonószer, nedvesítőszer és felületkezelés nélkül. Ennek eredményeképpen a lencse viselője egy olyan termékhez jut hozzá, amelynek nincs szüksége további fokozó anyagra. Említésre méltó, hogy a Biofinity ellentmond a hidratáció és az oxigénáteresztő-képesség fordított arányosságának. Ez azt jelenti, hogy a lencse hidratációs szintjének növekedése nem csökkenti az oxigénátersztő-képességet - ez eddig nem volt lehetséges.

 

Kinek ajánljuk a Biofinity kontaktlencsét?

 

A Biofinity lencsét olyan folyamatos havi viselésre tervezték, hogy a lencsét viselő személynek éjszakára sem szükséges kivenni a lencsét. Azoknak az embereknek tervezték, akik úgy szeretnének lencsét hordani, hogy nem szükséges kivenni. A Biofinity lencsét behelyezheti, majd egy teljes hónap után kiveheti szemkárosodás vagy fertőzés veszélye nélkül. Továbbá ajánljuk még azoknak az embereknek, akik:

  • könnyfilm rendellenességtől szenvednek, mivel a lencse magas szinten ellenáll a szemszárazsággal szemben.
  • elvárják a magasfokú komfortságérzetet és a tökéletes látásélességet.
 

Lencse ápolása:

 

A Biofinity kontaktlencse folyamatosan, éjjel-nappal hordható, így nem igényel ápolást. Azonban ha kizárólag nappal viseli, a lencse kivételét követően kontaktlencse ápolószerrel ajánlott tisztítani, majd az ismételt behelyezés előtt ápolószerrel teli kontaktlencse tárolóban ajánlott tartani néhány órán keresztül. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Havi Kontaktlencse
Gyártó COOPER VISION
Dioptria -12,00 -től +8,00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
(Átlagos értékelés 5/5 1 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Az ügyfélszolgálat hamar visszahívott, tájékoztattak, hogy alapvetően minden lencse színezett, hogy lehessen látni például ha leesik a földre. Kedvesek voltak, félreértés volt és az én tudatlanságom, habár ha a Google-ön rákeresek a színezett lencse kifejezésre, nagyon cifra találatokat eredményez :)

Mobil verzió
Szeretné folytatni?