Ön itt van:

PureVision Toric 6 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

A PureVision Toric asztigmatikus kontaktlencse a világ egyik legnagyobb kontaktlencse gyártó cég kínálatából, a Bausch & Lomb-tól.

 

A PureVision Toric jellemzői:

 

Balafilcon A anyagból készült szilikon-hidrogél havi kontaktlencse. A PureVision Toric AerGel technológiával készül, amelynek köszönhetően magas az oxigénáteresztő-képessége, valamint a folyadékáteresztő-képessége, amely gyors hozzászoktatáshoz vezet.

A PureVision Toric sokkal több oxigént biztosít a szemnek, mint a hagyományos asztigmatikus szilikon-hidrogél lencsék (Dk/t=112). Hordható folyamatosan, 30 nappalon és éjszakán keresztül. Teljesen biztonságos a szemnek. A látás minőségétől sem kell aggódnia, mivel a PureVision for Astigmatism tartalmaz egy olyan stablizálót, amely megakadályozza, hogy a lencse elforduljon a szemen alvás közben.

 

Kinek ajánljuk a PureVision Toric lencsét?

 

Ezt a lencsét a legnagyobb elvárásokkal rendelkező személyeknek készítették. Ki kell próbálni azoknak, akik nem tudják eldönteni, hogy folyamatosan szeretnék hordani a lencsét, vagy szeretnék kivenni a szemükből. A PureVision mindkét esetben hordható.

 

Továbbá tökéletes még azoknak is, akik:

 
  • 20 és 30 év között vannak, és aktív életmódot folytatnak.
  • magas minőségű tórikus kontaktlencsét keresnek elérhető áron.
 

Lencse ápolása:

 

A PureVision Toric nem igényel ápolást, amennyiben folyamatosan használja. Amennyiben kiveszi szeméből, kontaktlencse folyadékkal szükséges tisztítani, és ápolószerrel teli tartóban szükséges tartani néhány órán keresztül. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy a kínálatunkban elérhető bármely más folyadékot.

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Tórikus Kontaktlencse
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria -9,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,7
Átmérő 14,0
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?