Ön itt van:

Air Optix® Aqua 3 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

ÚJ! TOVÁBBFEJLESZTETT LENCSE!

 

Az Air Optix Aqua szférikus havi kontaktlencse a világ egyik legnépszerűbb kontaktlencsegyártójától, az Alcon-tól (előzőleg Ciba Vision).

 

Az Air Optix Aqua jellemzői:

 

Ez egy új generációs lencse, amely légáteresztő szilikon-hidrogél anyagból készült (Lotrafilcon B). Az Air Optix Aqua legnagyobb előnye, hogy akár ötször több oxigénnel képes ellátni a szemet, mint más hidrogél lencsék. Ez megakadályozza a szem vörösödését, és viselőjük nem tapasztal semmilyen kényelmetlenséget viselés során.

Az Air Optix Aqua AQUA hidratáló rendszerrel van ellátva, ami a magasfokú komfortságérzetet három szinten garantálja:

  • KÉNYELEM MÁR A BEHELYEZÉS PILLANATÁTÓL FOGVA - a lencse felszínét egy egyedülálló hidratáló anyag borítja, ami selymes bevonatot eredményez - megkönnyítve a pislogást.
  • KÉNYELEM EGÉSZ NAP - a légáteresztő anyag által a hidratáció optimális szinten marad, és a dehidratáció minimálisra csökken
  • KÉNYELEM MINDEN NAP - a rendkívül sima felület hihetetlenül nedvesedő, és tökéletesen ellenáll minden lerakódásnak.

A szabadalmaztatott plazmafelület-módosításnak köszönhetően az Air Optix Aqua ellenállóbb a fehérje lerakódásokkal szemben. A lencse világoskék színű, ezzel is könnyítve a behelyezést.

A tervezés alapján a lencsét egy hónapon keresztül nappal lehet hordani. Kiterjesztett viselési idejű (éjjel-nappal) lencseként is lehet hordani, de 6 éjszakánál, nem tovább.

 

Kinek ajánljuk az Air Optix Aqua lencsét?

 

Különösen azoknak a személyeknek ajánljuk, akik egy nap több, mint 11 órán keresztül hordanak lencsét, valamint azoknak, akik néha kontaktlencsében alszanak. Amennyiben néha elalszik, miközben az Air Optix Aqua a szemében van, a lencse nem okoz szem irritációt; akkor sem, ha a kiterjesztett viselés ideje alatt számítógép előtt dolgozik. Azoknak is ajánljuk, akik:

  • a havi lencséket részesítik előnyben
  • több órán keresztül számítógép előtt dolgoznak
  • füstös vagy légkondicionált helyen tartózkodnak
  • jelenlegi lencséjük viselése alatt kényelmetlenül érzik magukat
  • magas komfortérzetet várnak el.
 

Lencse ápolása:

 

Az Air Optix Aqua olyan havi cseréjű lencse, ami naponta hordható. Nap végén folyadékkal kell tisztítani, és legalább pár órán keresztül lencsetárolóban kell hagyni, mielőtt újra behelyezzük. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más folyadékot, amelyet megtalál kínálatunkban.

 

A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Havi Kontaktlencse
Gyártó ALCON
Dioptria -10,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
(Átlagos értékelés 5/5 1 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nagyon szeretem ezt a kontaktlencsét, ajánlani tudom annak, aki szemszárazsággal küzd. Több fajtát kipróbáltam már, de eddig ez vált be a legjobban! :)

Mobil verzió
Szeretné folytatni?