Ön itt van:

Zeiss All-In-One ADVANCE 100 ml

Ajánljuk

Qcase kontaktlencse tartó
Ár: 699 Ft

A Zeiss All-In-One Advance egy olyan kontaktlencse folyadék, amely minden lágy típusú kontaktlencséhez megfelelő. Tisztít, fertőtlenít, hidratál, eltávolítja a fehérje és zsír lerakódásokat, és tárolható benne a kontaktlencse. Egyedülálló ActiPro aktív anyagot tartalmaz, amely a lerakódott fehérje és zsír maradványokat eltávolítja. Az ActiPro tökéletes a szilikon-hidrogél anyagból készült lencsékhez.


A Zeiss All-In-One ADVANCE folyadék jellemzői


A fehérje/zsír lerakódások sajnos jelentősen csökkentik kontaktlencse viselés során a komfortérzetet. Az Acti-Pro anyaga az éjszakai tárolás során lerakódik a lencse felszínére. A tisztító anyag hidrofób tulajdonságainak köszönhetően a vízrészecskék könnyebben és tovább maradnak a lencse felszínén. Ennek következményeképp áztatás során a nem kívánatos maradványok könnyebben eltávolíthatóak.

A Zeiss All-In-One Advance 100ml-es folyadék pufferált, izotóniás folyadék ActiPro anyaggal. Továbbá tartalmaz 0,0001% Polyhexanide tartósítószert. Eltávolítja a lipid-és fehérje lerakódásokat. Mindenfajta lágy kontaktlencséhez használható.


A termék csomagban is elérhető:

Paraméterek
Kategória Kontaktlencse Ápolószerek
Gyártó ZEISS
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?