Ön itt van:

Proclear Toric 3 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

A Proclear Toric egy kényelmes havi kontaktlencse a világ egyik legnagyobb kontaktlencse gyártó cégétől, a CooperVision-től.

 

A Proclear Toric jellemzői:

 

A Proclear Toric lágy asztigmatikus kontaktlencse Omafilcon A anyagból. A magas víztartalomnak (62%) köszönhetően a Proclear Toric hihetetlenül kényelmes a viselés első pillanatától a legutolsóig.

A maximális komfort a PC Technology™ fejlesztésnek köszönhető, amely tökéletesen hidratált állapotban tartja a lencsét a teljes viselési idő alatt. Ezt bizonyítják nem csak a vásárlók által érkezett visszajelzések, hanem az is, hogy az amerikai Federal Drug Administration (FDA) bátran ajánlja a Proclear Toric lencsét azoknak az embereknek, akik szemszárazságtól szenvednek. A lencse felületén megtartott víz védő gátként szolgál, így tartva azt frissen és tisztán.

A Proclear Toric egy olyan stabilizátorral van ellátva, amely megakadályozza, hogy a lencse elforduljon a szemen, így biztosítva a tiszta és éles látást, ami különösen fontos asztigmia esetén. A lencse továbbá maximálisan ellenálló a fehérje lerakódások képződésével szemben.

 

Kinek ajánljuk a Proclear Toric lencsét?

 

A Proclear Toric tórikus kontaktlencse, ezáltal elsősorban azoknak az embereknek lett tervezve, akik asztigmiában szenvednek. Különösen ajánlott azoknak, akik szemszárazságban szenvednek.

 

Lencse ápolása:

 

A Proclear Toric havi kontaktlencse, így szükséges a tisztítás és a fertőtlenítés minden nap. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Tórikus Kontaktlencse
Gyártó COOPER VISION
Dioptria -8,00 -tól +6,00 -ig
Görbület 8,8
Átmérő 14,4
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?