Ön itt van:

PureVision BC 8,3 - 6 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

A PureVision kontaktlencse havi szférikus kontaktlencse az egyik legnépszerűbb kontaktlencse gyártó cégtől, a Bausch & Lomb-tól.

 

A PureVision jellemzői:

 

A PureVision Balafilcon A anyagból készülő lágy szilikon-hidrogél kontaktlencse. A PureVision volt az első, aki alkalmazta az úttörő AerGel technológiát, amely az oxigén és víz egyensúlyát tartja fenn, ezáltal biztosítva a kivételes látásminőséget és a hihetetlen kényelmet. Az AerGel két fő céllal lett kifejlesztve: megakadályozza a fehérje lerakódást a lencse felszínén (köszönhetően a Performa felszínnek) és lehetővé teszi az optimális hidratációt a további kényelem érdekében. A PureVision ötször magasabb oxigént biztosít a szemek, mint a hagyományos lencsék (Dk/t=112).

A PureVision havi kontaktlencse, amely nappal és éjjel is viselhető, így ez a tökéletes választás, amennyiben havonta egyszer szeretné behelyezni a kontaktlencsét.

 

Kinek ajánljuk a PureVision lencsét?

 

A PureVision lencsét olyan embereknek tervezték, akik előnyben részesítik a havi lencsét, de nem feltétlenül szeretnék ki- és behelyezni, valamint tisztítani minden nap. A PureVision kontaktlencse hordható folyamatosan vagy ki- és behelyezve 30 napon keresztül. Ez azt jelenti, hogy a felhasználhatósága szabályozható a szükségleteknek megfelelően. Továbbá, ajánljuk azoknak, akik:

  • 20-30 év között vannak, és aktív életmódot folytatnak
  • magas minőségű kontaktlencsét keresnek elérhető áron.

A PureVision lencse elérhető 8,3-as görbülettel is.

 

Lencse ápolása:

 

A legjobb dolog a PureVision lencsével kapcsolatban, hogy nem szükséges semmilyen ápolás - addig, amíg folyamatos használatban van. Amennyiben nem folyamatos használatban van, kontaktlencse folyadékkal szükséges tisztítani kivétel után, és egy kontaktlencse folyadékkal teli tárolóban kell tartani legalább néhány órán keresztül. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Havi Kontaktlencse
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria -6,00 -től -0,25 -ig
Görbület 8,3
Átmérő 14,0
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?