Ön itt van:

Crazy Lens 2 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

Szeretnél kitűnni a tömegből? Kapható vagy egy kis bolondozásra? Akkor a Crazy Lens kontaktlencse a kedvenced lesz! Trendi kinézetet nem csak egy jó sminkkel érhetünk el, hanem egy jól eltalált mintás kontaktlencsével is.

A Crazy Lens kontaktlencse olyan fedőszíneket és mintákat tartalmaz, amelyek teljesen megváltoztatják a szemedet. 15-féle mintából választhatsz és ami a legjobb, hogy dioptria nélkül is rendelhető, csak azért, hogy senki se maradjon ki egy jó mulatságból!

A Crazy Lens kontaktlencse havi használati idejű kontaktlencse, amely kizárólag nappali viselésre alkalmas. Alapanyaga hydrogél (55%), víztartalma 45%.

 

 

 

 

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Színes Kontaktlencse
Gyártó MAXVUE VISION
Dioptria 0,00
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
(Átlagos értékelés 4.5/5 2 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Sziasztok! Én a Solar Blue lencsét rendeltem meg magamnak. Elképesztő, hogy milyen gyönyörűvé tette az amúgy sárgászöld szememet!! Tényleg leesett az állam!! Minden színes lencsét kipróbáltam, amit itthon kapni lehetett, de a zöld megerősítésén kívül semmi különös változást nem értem el. Amikor kibontottam a dobozt és megláttam a kékreszínezett lencséket, elhúztam a szám, mivel elsőre szinte semmiben nem különbözött az általam már ismertektől. Ráadásul azt hittem, hogy valami nagyon "kemény" poénlencsét rendeltem, amivel a frászt hozom majd az emberekre! Tévedtem.. Szóval!.. Gyönyörű tengerkék, természetes hatású szemeim lettek. :))))
Én ebből a fajta kontaktlencséből a Black out-ot rendeltem meg. Már nagyon vártam a terméket mert a határidőt pont egy ünnep szakította félbe...így kb. 8 napot kellett rá várni. Folyamatosan tájékoztattak róla e-mailben hogy hol jár a lencse... (pl.: feladták a futárnak) Egyenlőre meg vagyok vele elégedve, nem irritálja a szememet. Az eredeti szemszínem zöldeskék ami csak akkor látszott egy kicsit a pupillám körül, amikor nagy fény vetült a szememre.

Mobil verzió
Szeretné folytatni?