Ön itt van:

PureVision 2 HD 6 db

+ Kontaktlencsék ajándékba (2dobozhoz)

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

Promóció

Vásárolj két doboz PureVision 2 HD lencsét és 2db kontaktlencsét adunk ajándékba!

A PureVision 2 HD havi szférikus kontaktlencse az optikai ipar egyik vezető kontaktlencse gyártó végétől, a Bausch & Lomb-tól.

 

A PureVision 2 HD jellemzői:

 

A PureVision 2 HD Balafilcon A anyagból készült szilikon-hidrogél kontaktlencse. A PureVision 2 HD a Bausch&Lomb egyik legújabb és legkelendőbb terméke, amely havi viselésre lett tervezve. A fő előnye az, hogy a nagyfelbontás (HD) lencse minimalizálja a halojelenség visszaverődését és eltérését, ezáltal biztosítva a tiszta látást. Továbbá magas a lencse Dk/t értéke, amely a lencse anyagának az oxigénáteresztő-képességét méri. Így a szem kevésbé fáradékony és kevésbé érzékeny az irritációra. A PureVision 2 HD a Comfort Moist technológiával van ellátva, amely a kényelmet biztosítja a lencse behelyezésétől kezdve egész napon át.

A PureVision 2 HD a piacon jelenleg elérhető egyik legvékonyabb lencse, és mégis nagyon egyszerű a használata. A lencse lekerekített formája csökkenti a súrlódást a szem és a lencse felszíne között pislogás közben.

 

Kinek ajánljuk a PureVision 2 HD kontaktlencsét?

 

Ez a lencse tökéletes azok számára, akik a havi kontaktlencsét részesítik előnyben, és magas minőségre és kényelemre vágynak. Továbbá ajánljuk azoknak, akik:

  • sok időt töltenek a számítógép előtt,
  • órákat töltenek vezetéssel,
  • szemszárazságtól szenvednek.
 

Lencse ápolása:

 

A PureVision 2 HD havi kontaktlencse, így kivétel után meg kell tisztítani, és kontaktlencse folyadékkal teli tárolóba kell helyezni. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A termék csomagban is elérhető:

 

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Havi Kontaktlencse
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria -12,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
(Átlagos értékelés 4/5 1 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Merevebb, mint az általam ismert lencsék (AquaView, FitView, iWear). Ha oldalról szorítja össze az ember, utána kell pár másodperc, hogy vizzsanyerje a formáját. Betételnél sokszor kellemetlen érzésű volt. Viszont utána szinte tökéletes - egész nap semmi irritáció.

Mobil verzió
Szeretné folytatni?