Ön itt van:

Biotrue 120 ml

Ajánljuk

Qcase kontaktlencse tartó
Ár: 699 Ft

A Biotrue™ folyadék egy olyan multifunkcionális kontaktlencse folyadék, amelyet az emberi szem felépítése inspirált; hidrogél és szilikon-hidrogél lencsék ápolásához fejlesztették ki.

 

A Biotrue folyadék jellemzői

 

A Biotrue™ folyadékot az emberi szem élettanával összhangban fejlesztették ki; tisztítja és hidratáltan tartja a lencsét egész nap. Példátlanul hatékonyan fertőtlenít, összetétele pedig úgy lett kialakítva, hogy a természetes könnyre hasonlítson. Három innovációt ötvöztek a folyadék összetételében; a Biotrue pH értéke megegyezik az egészséges, természetes könny pH értékével, amely által a természetes környezet megmarad, és így optimális hatást ér el.

A Biotrue™ folyadékban hialuronát található, egy olyan természetes hidratáló anyag, amely megtalálható az emberi szervezetben és a szemben is. A hidrogél és szilikon-hidrogél lencsék felszínén még 20 óra eltelte után is látható volt. A hialuronát magas szintje biztosított, így egész napos kényelemben lehet részünk. A másik innovációnak köszönhetően a Biotrue™ folyadék meghosszabbítja néhány könnyfilm fehérje életben maradását. Körbeveszi és védi a lizozim molekulákat, azokat a fehérjéket, amelyek megtalálhatóak a könnyben; ezáltal a természetes antibakteriális hatást fenntartja.

A Biotrue™ a Bausch & Lomb legújabb kontaktlencse ápolószer családjához tartozik.

 

A termék csomagban is elérhető:

Paraméterek
Kategória Kontaktlencse Ápolószerek
Gyártó BAUSCH & LOMB
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?