Ön itt van:

PureVision 2 HD for Astigmatism 6 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

ÚJDONSÁG!

A PureVision 2 HD for Asitgmatism a legújabb generációs tórikus kontaktlencse az egyik legnépszerűbb kontaktlencse gyártó cégtől, a Bausch & Lomb-tól.

 

A PureVision 2 HD for Astigmatism jellemzői:

 

Balafilcon A anyagból készült lágy, asztigmatikus szilikon-hidrogél kontaktlencse. A PureVision 2 HD for Astigmatism kontaktlencse magas oxigénáteresztő-képességgel rendelkezik (sokkal magasabb értékkel, mint a hagyományos hidrogél tórikus lencsék), és a hidratáció mértéke is magas, ezáltal a kényelem maximális. A PureVision 2 HD for Astigmatism gyártása során felhasznált technológia által az aszférikus látás továbbfejlesztett, míg a hihetetlenül vékony lencse olyannyira növeli a kényelmet, hogy a lencse még a nap végén sem észlelhető a szemnek.

A PureVision 2 HD for Astigmatism legnagyobb előnye, hogy kiváló látásélességet biztosít minden körülmények között, még rossz fényviszonyok esetén is. Csökkenti a halojelenség visszaverődését és a homályos látást, ami az asztigmatizmusban szenvedő emberek esetében gyakran előfordul hirtelen fejmozdulatoknál.

A PureVision 2 HD for Astigmatism lencse folyamatosan hordható vagy ki- és behelyezés is lehetséges (30 napon keresztül).

 

Kinek ajánljuk a PureVision 2 HD for Astigmatism kontaktlencsét?

 

Azoknak az embereknek ajánljuk, akik asztigmiában szenvednek, és nem akarnak minden nap kontaktlencsét behelyezni, majd kivenni. A folyamatos viselés hatalmas kényelmet biztosít, megkönnyíti a napi használatot. Továbbá remek választás azoknak, akik:

  • magas minőségű tórikus lencsét keresnek.
  • nem tudják eldönteni, hogy folyamatosan szeretnék a lencsét hordani, vagy néha kivennék szemükből.
  • elvárják, hogy a kontaktlencse tiszta látást nyújtson minden helyzetben.
 

Lencse ápolása:

 

A PureVision 2 HD for Astigmatism nem igényel ápolást mindaddig, amíg folyamatosan hordjuk. Amennyiben naponta kivesszük nap végén, kontaktlencse folyadékkal szükséges tisztítani, és ápolószerrel teli folyadékban kell tartani néhány órán keresztül. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Tórikus Kontaktlencse
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria -9,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,9
Átmérő 14,5
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?