Ön itt van:

Proclear 1-Day Multifocal 30 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium Drops (15 ml)
Ár: 1 490 Ft

A proclear 1 Day Multifocal napi progresszív kontaktlencse az optikai ipar egyik vezető gyártójától, a CooperVision-től.

 

A Proclear 1 Day Multifocal jellemzői:

 

A Proclear 1 Day Multifocal olyan napi kontaktlencse, amely biztosítja az éles látást közelre, távolra és köztes távokra. A Proclear 1 Day Multifocal Omafilcon A anyagból készül. 60%-os víztartalma biztosítja, hogy a lencse rendkívül rugalmas legyen, így nyújtva magasfokú kényelmet. A Proclear 1 Day Multifocal tökéletes lencse azoknak, akik a korukból kifolyólag szemszárazságról panaszkodnak. A PC Technology™ eljárással a lencse magában tartja a vizet, és a nedvesség állandó.

A lencse természetes biokompatibilitást garantál, ami multifokális lencsékhez azért szükséges, hogy utánozhassa az emberi szem sejtjeit. Figyelemreméltó még a lencse a lencse gyártása során felhasznált technológia, ami által a lencse maximálisan ellenáll a fehérje lerakódások ellen. Ez azt jelenti, hogy a szem még nap végén is tökéletesen hidratált, és mentes bármilyen lerakódástól, amely esetleg diszkomfortot vagy homályos látást okozhat.

 

Kinek ajánljuk a Proclear 1 Day Multifocal lencsét?

 

Azoknak az embereknek ajánljuk, akik Presbyopia látásproblémától szenvednek, és szeretnék az eldobható napi lencse kényelmét élvezni. Továbbá, a Proclear 1 Day Multifocal nagyszerű választás azoknak, akik:

  • szemszárazságtól szenvednek,
  • 50 év felett sem szeretnék abbahagyni a kontaktlencse viselést,
  • aktív életmódot folytatnak, és szeretnek mozogni.

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Napi Kontaktlencse
Gyártó COOPER VISION
Dioptria -10,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,7
Átmérő 14,2
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?