Ön itt van:

Proclear Multifocal 3 db (D)

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

A Proclear Multiocal type D progresszív havi kontaktlencse a Cooper Vision gyártó által.

 

A Proclear Multifocal jellemzői

 

A Proclear Multifocal type D olyan havi kontaktlencse, amely a presbyopia látásproblémát hivatott javítani; ez a probléma általában 40 év felett alakul ki. Omafilcon A anyagból készül. Ez az anyag a magas fokú hidratációval (62%) kombinálva biztosítja a tökéletes nedvességet és a lencse rugalmasságát. A Proclear Multifocal lencse viselője a teljes viselési idő alatt élvezheti a kényelmet.

A Proclear Multifocal type D lencse nagyszerű megoldás azok számára, akik szemszárazságtól szenvednek. A lencse PC Technology™ alkalmazásával készült, amely által a hidratáció folyamatosan magas szinten marad.

A progresszív lencséknél fontos a tiszta látás közelre, távolra és köztes távokra egyaránt. A Proclear Multifocal D multifokális lencse esetén a kiváló látásminőség minden távra biztosított. A Balanced Progressive™ technológiának köszönhetően pedig a szférikus és aszférikus optikai megoldások egyedi zóna mérettel vannak kombinálva. Az eredmény pedig D-típusú Proclear Multifocal lencse a domináns (N-típusú nem-domináns szem esetén) szem számára.

A Proclear Multifocal type D lencse tervezéséből fakadóan a lehető legjobban ellenáll a lerakódásokkal szemben. A viselési idő legvégén is a lencse tiszta és biztonságos a szem számára.

 

Kinek ajánljuk a Proclear Multifocal lencsét?

 

A Proclear Multifocal type D lencsét azoknak az embereknek tervezték, akik presbyopia látásproblémától szenvednek, és nem szeretnének két pár szemüveget hordani, valamint minden távra tisztán szeretnének látni. A Proclear Multifocal különösen ajánlott azok számára, akik szemszárazságtól szenvednek.

 

A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Havi Kontaktlencse
Gyártó COOPER VISION
Dioptria -8,00 -tól +6,00-ig
Görbület 8,7
Átmérő 14,4
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?