Ön itt van:

AirView HD Plus 1 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

Az AirView HD Plus jellemzői:

 

Az AirView HD Plus kontaktlencse havi használati idejű, szilikon-hidrogél kontaktlencse, amelynek kényelmes viselése biztosan meg fogja Önt lepni. Az utolsó napon is olyan könnyű a használata és kényelmes a viselése, mint az elsőn. Ezért is vállal minőségi garanciát az Optilen.hu erre a termékre. Anyaga Innofilcon A (55%) , víztartalma 45%. Egyedülálló anyaga lehetővé teszi a magasabb oxigén átvitelt, amely megkíméli a szaruhártya egészségi állapotát. Az AirView HD Plus kontaktlencse rendkívül kényelmes viseletet biztosít, mivel folyamatosan nedvesen tartja a szemet viselés közben.

A szilikon-hidrogél AirView lencsék gyártása során egy szabadalmaztatott csúcstechnológiát alkalmaznak, biztosítva az állandó minőséget és elégedettséget.


A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Havi Kontaktlencse
Gyártó INTEROJO
Dioptria -12,00 -től +8,00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
(Átlagos értékelés 5/5 4 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Alacsony áron vásároltam, nagyon pozitív a tapasztalatom. Jó minőségű lencsék, nem okoznak kényelmetlen viseletet, ajánlom.
Két éve használom a lencséket, először vonakodtam , de a szemeim gyorsan alkalmazkodtak és minden ok.
Sok lencsét próbáltam már az évek során- Acuvue, Biofinity Pure Vision és most az Airview lencsét. Nagyon elégedett vagyok és a szállítás is gyors.
Meg voltam elégedve a lencse minőségével, annak ellenére, hogy először rendeltem őket. Behelyezés után sem volt diszkomfort érzés, ajánlom őket. Mindenképpen újra fogom rendelni.

Mobil verzió
Szeretné folytatni?