Ön itt van:

AirView HD Plus 6 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

Az AirView HD Plus jellemzői:


Az AirView HD Plus kontaktlencse havi használati idejű, szilikon-hidrogél kontaktlencse, amelynek kényelmes viselése biztosan meg fogja Önt lepni. Az utolsó napon is olyan könnyű a használata és kényelmes a viselése, mint az elsőn. Ezért is vállal minőségi garanciát az Optilen.hu erre a termékre. Anyaga Innofilcon A (55%) , víztartalma 45%. Egyedülálló anyaga lehetővé teszi a magasabb oxigén átvitelt, amely megkíméli a szaruhártya egészségi állapotát. Az AirView HD Plus kontaktlencse rendkívül kényelmes viseletet biztosít, mivel folyamatosan nedvesen tartja a szemet viselés közben.

A szilikon-hidrogél AirView lencsék gyártása során egy szabadalmaztatott csúcstechnológiát alkalmaznak, biztosítva az állandó minőséget és elégedettséget.

 

A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Havi Kontaktlencse
Gyártó INTEROJO
Dioptria -12,00 -től +8,00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
(Átlagos értékelés 5/5 5 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Egy kicsit szkeptikus voltam az új lencsével, de úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Azt kell, hogy mondjam nem bántam meg, teljesen jó és az ára is kedvező.
Nagyon kényelmes viselet, Ajánlani tudom mindenkinek
Nagyon kényelmes a viselése, szinte észrevehetetlen.
A legjobb lencsék, amiket valaha viseltem :)
Korábban ezt használtam Air Optix™ Aqua.Kiváncsiságbol váltottam erre AirView HD Plus.Nem csalodtam kiválló minöség csak ajánlani tudom.Érveim.hütöházban dolgozom-35 és 15 celzius tartományban,pára hodara,és ezen termék magasan jobban teljesitett mint a elötte használtak.....

Mobil verzió
Szeretné folytatni?