Ön itt van:

Kezdő csomag AquaView Daily 10 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium Drops (15 ml)
Ár: 1 490 Ft

Próbáld ki az Aquaview Daily kontaktlencséket.
Válaszd ki a paramétereket és rendeld meg a KEZDŐ CSOMAGOT!
 
 

Az AquaView Daily jellemzői:

 

Az AquaView Daily kontaktlencse, napi lencse, amely Bioxifilcon A anyagból készül. Ez az anyag biztosítja a frissességet és megfelelő hidratálást a szemnek a nap folyamán. Az AquaView Daily kontaktlencse nátrium-hialuronát-ot tartalmaz, ennek köszönhetően a szaruhártya megfelelően hidratált marad egész nap. A lencse behelyezése és eltávolítása egyszerű. Garantálja a kényelmes viseletet a nap folyamán.

A lencse hidratációs mértéke nagyon magas, 58%, ennek köszönhetően védi a szemet a kiszáradástól és megfelelően hidratált marad egész nap. Az AquaView Daily kontaktlencse UV-szűrővel ellátott, így véd az UVA és UVB sugarak ellen. A precíziós aszférikus kialakítás sokkal élesebb látást biztosít, szemben a hagyományos szférikus lencsékkel.

A többi napi lencséhez hasonlóan, napi karbantartást nem igényel. A nap végén dobjuk ki őket és a következő napon bontsuk ki a következő új lencsét.

 

Az AquaView Daily kontaktlencse a következő kiszerelésben rendelhető meg: 10db, 30db és 90db.

 

A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Napi Kontaktlencse
Gyártó INTEROJO
Dioptria -10,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
(Átlagos értékelés 4.33/5 3 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
A lencsék lágyak és vékonyak- ez kétségkívül egy plusz. Az ára nagyon jó, néha a szemem egy kicsit fáradt a nap végére, de nem mindig.
Régóta viselem ezt a márkát, és semmi problémám nem volt még vele. Eleinte szkeptikus és kritikus voltam vele, mert nem ismertem. A lencsék jók és kényelmesek, egyszer volt egy apró problémám azzal, hogy elcsúsztak a lencsék, de ez csak egyszer fordult elő.
Semmi nem szúr vagy zavar, vagy irritálná a szememet. Nagyon jó ár, mi többet akarnék?

Mobil verzió
Szeretné folytatni?