Ön itt van:

AquaView Toric 6 db

+ öko táska ajándékba (2dobozhoz)!

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

Promóció

Rendelj 2 dobozzal az Aquaview Toric lencséből és ajándék eco táskát kapsz ajándékba!

 Az AquaView Toric kontaktlencse asztigmatikus, havi használati idejű kontaktlencse, amelyet napi rendszerességgel viselhet.

 

Az AquaView Toric jellemzői:

 

Az AquaView Toric kontaktlencse jellemzői: Ezek a lencsék havi használati idejű kontaktlencsék asztigmiások számára kifejlesztve. A lencsék anyaga Hioxifilcon A. Ez az anyag magas fokú hidratációt biztosítva (55 %) lehetővé teszi, hogy az AquaView Toric kontaktlencse viselése ugyanolyan kényelmes legyen az utolsó használati napon is, mint az elsőn. A High Definition Vision által az AquaView Toric kontaktlencsék garantáltan a legmagasabb minőséget biztosítják a látás minden távolságában, mivel tökéletes látásélességet biztosítanak.

Az AquaView Toric kontaktlencséknek stabilnak kell lenniük ahhoz, hogy a legtisztább, legjobb látást biztosítsák. A Prism Ballasted kialakítás védi a kontaktlencsét attól, hogy elmozduljon a szemen és lehetővé teszi, hogy az egyes szembetegségekhez alkalmazkodjon. A lencsék világos kék színűek, amely megkönnyíti a lencsék felhelyezését és akadály nélküli eltávolítását, azok számára is, akik először használnak kontaktlencsét.

 

Kinek ajánlott az AquaView Toric kontaktlencse?


Ezek a lencsék olyanok számára lettek kifejlesztve, akik asztigmiával küzdenek. Különösen azok számára javasoljuk, akik elvárják a legmagasabb kontaktlencse-viselési kényelmet és kiváló látásélességet.

 


A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Tórikus Kontaktlencse
Gyártó INTEROJO
Dioptria -10,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
(Átlagos értékelés 5/5 4 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Másodjára rendelem ezt a lencsét, viselése kényelmes. Ajánlom mindenkinek.
Fél éve használom a lencséket, most rendeltem új adagot, mert nagyon elégedett vagyok ezzel a lencsével, és megfizethető. Sokáig lehet hordani és nem érzem tőle fáradtnak a szemem.
Biofinitys társával összehasonlítván, ez sokkal kényelmesebb... már szinte hiányzik, mert most Biofinitym van. A 30. nap környékén is lágy, olyan mint az első nap, ezért ha nem jegyzem meg, mikor is tettem be, nehezen veszem észre, mikor jár le a 30. napja, míg Biofinitynél már a szemem szól 1-2 nappal a lejárat után. (szerencsére jó szemeim vannak... nem véres sosem... ellenben más, nem kontaktlencsét viselő ismerőssömel...)
Nem érzem, hogy a szemembe van :) Ajánlom mindenkinek!

Mobil verzió
Szeretné folytatni?