Ön itt van:

Proclear Multifocal Toric N 3 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

A Proclear Multifocal Toric az egyetlen olyan havi kontaktlencse ami alkalmas asztigmatizmushoz és távollátáshoz is- idősebbek számára, akiknek az apró betűk olvasása és tárgyak közeli látása nehézséget okoz.

Az Proclear Multifocal Toric jellemzői:


A Proclear Multifocal Toric egyesíti a kiváló Balanced Progressiv Technológiát az egyedi szabadalmaztatott PC technológiával készült kontaktlencse anyaggal. Az eredmény? Kontaktlencse ami tökéletes látást biztosít minden távolságra, miközben hidratáltan tartja a szemeket és kényelmet biztosít az egész napos viselés során.

A Proclear Multifocal Toric lencsék a fényt közelről és távolról is a szem hátsó felére irányítja, így biztosítva tiszta látást. Ez az egyedi módszer két különböző, mégis egymást kiegészítő eljárás, amely lehetővé teszi, hogy közelre, távolra és köztes távolságra is tisztán lásson.

Minden Proclear Multifocal lencse PC Technológiával készül, olyan egyedi anyagból ami phosphorylcholine (PC) molekulát tartalmaz, ez az alkotórész az emberi sejt membránokban természetesen is megtalálható. Ezek a molekulák vonzzák és körülveszik magukat vízzel, így tartva a Proclear Multifocal Toric lencséket hidratáltan és kényelmessé teszik a viselését. Egyedülálló kényelmet biztosít, amit csak a Proclear lencsék biztosítanak, FDA igényei által szabadalmaztatva : Nagyobb kényelmet biztosít azoknak a kontaktlencse viselőknek, akik enyhe diszkomfortot vagy egyéb panaszt éreznek szemszárazság miatt kontaktlencse viselés közben.
 
  • Tökéletes látás bárhová néz, még asztigmatizmus esetén is.
  • Nagyobb kényelem óráról órára
  • Szabadalmaztatott PC Technológia
 

A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Tórikus​ Progresszív Kontaktlencse
Gyártó COOPER VISION
Dioptria -20,00 -től +20,00 -ig
Görbület 8,4; 8,8
Átmérő 14,4
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?