Ön itt van:

Proclear Toric XR 3 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

A Proclear Toric XR tórikus kontaktlencsét a Cooper Vision vállalat kínálja azok számára, akik asztigmatizmusban szenvednek.

 

A Proclear Toric XR jellemzői

 

A Proclear Toric XR naponta használható asztigmatikus kontaktlencse, amely egy hónapig használható. Az Omafilcon A olyan lencsék előállításához használt anyag, amely tökéletesen biztosítja a lencse magas hidratációját (59%). Ebből adódóan a Proclear Toric XR kontaktlencse viselésének kényelme érezhető a lencse behelyezésétől a használat végéig.

A Proclear Toric XR kontaktlencse viselése rendkívül kényelmes, elsősorban a kiváló hidratációja miatt. Az American Drug Commission (FDA) által bizonyított, miszerint a Proclear Toric XR kontaktlencse azok számára is tökéletes, akik szemszárazság ellen küzdenek. A lencsék felületén lévő kötővíz védőréteget képez, ezért a lencsék mindig frissek és tiszták maradnak.

A Proclear Toric XR kontaktlencsék stabilan helyezkednek el a szemen, ezért a lencsék nem mozdulnak el. Ez biztosítja az éles és stabil látást, ami kulcsfontosságú az asztigmatizmusban szenvedők számára. Továbbá a kontaktlencse ellenáll a fehérje-lerakódások kialakulásával szemben.

 

Kinek ajánlatos a Proclear Toric XR kontaktlencsét viselni?

 

A Proclear Toric XR olyan tórikus kontaktlencse, amely az asztigmatizmusban szenvedők számára lett kifejlesztve, ezért a cylinder értéke magasabb, mint a Proclear Toric kontaktlencséknek. Különösen azok számára ajánljuk, akiknek gyakoribb a száraz szemre való panaszuk.

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Tórikus Kontaktlencse
Gyártó COOPER VISION
Dioptria -10,00 -től +10,00 -ig
Görbület 8,8
Átmérő 14,4
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?