Ön itt van:

FitView Vitamine Daily 90 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium Drops (15 ml)
Ár: 1 490 Ft

FitView Vitamine Daily lágy kontaktlencsék rövid és távollátás kezelésére.

 

A FitView Vitamine Daily napi lencsék leírása:


Gömbölyű lencsék, amelyek nem igényelnek folyadékokkal történő kezelést.EtafilconA anyagból készültek, amelynek köszönhetően egész nap nedvesen tartja a szemet és egész nap kellemes viseletben tartja a szemet. 

FitView Vitamine Daily hozzáadott E vitamint, B6-ot és B16-ot és MPC-t tartalmaz. Ennek következtében egészséges szemet és tökéletes látást biztosít. Köztudott, hogy a B vitaminok (B6, B16) nagyon jó hatással vannak a látásra, a szemre, és segítenek a makuladegeneráció megelőzésében. Az E vitamin az egyik legerősebb antioxidáns, amely azt jelenti hogy megvédi a testet a szabadgyökökkel, amelyek a szemet alkotó sejtek romlását okozzák. Ráadásul a FitView Vitamin Daily lencséknek magas oxigénáteresztő képessége van, amely megakadályozza a szem irritációját.

FitView Vitamine Daily lencsék behelyezése könnyen megoldható a többrétegű felépítésnek köszönhetően.A különleges kialakításnak köszönhetően, görbületet tekintve is természetes és kényelmes viselet. Ráadásként a lencsék egy antimikrobiális bevonattal vannak ellátva, amely tisztán tartja őket, és kényelmet biztosít.

 

Kinek ajánljuk a FitView Vitamine Daily napi lencsék használatát?


Azok számára tökéletes választás, akik előnyben részesítik a kényelmet az eldobható lencsék használata közben. Ráadásul FitView Vitamine Daily lencsék használata nem igényel további ellátást. Továbbá ajánljuk még:

 

  • magas kényelemérzetet igényelnek egész nap,
  • könnyen behelyezhető és eltávolítható lencséket igényelnek
  • aktív életmódot folytatnak
  • száraz szemmel küszödnek.
 

A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Napi Kontaktlencse
Gyártó PEGAVISION
Dioptria -12,00 -től +4,00 -ig
Görbület 8,5
Átmérő 14,2
(Átlagos értékelés 5/5 1 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nagyon jó lencsék, nem csúsznak el, nem lehet észrevenni, hogy a szemben vannak. Nem szárad ki gyorsan, pedig légkondis szobában dolgozok és ez ezért nagyon fontos nekem.

Mobil verzió
Szeretné folytatni?