Ön itt van:

Dailies Aqua Comfort Plus Toric 90 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

A Dailies® AquaComfort Plus® Toric egy olyan modern asztigmatikus kontaktlencse, amely a miópiában és a hiperópiában szenvedő személyek számára lett tervezve. A Dailies tórikus kontaktlencsék jellemzője legfőképp a kényelem és a hidratáció.
 

A Dailies® AquaComfort Plus® Toric lencsék jellemzői:

 

A Dailies® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencse olyan napi asztigmatikus kontaktlencse, amelyet kizárólag egyszer lehet felhasználni. Ezáltal ez a legjobb választás azoknak, akik a kényelmet részesítik előnyben. A Dailies® AquaComfort Plus® Toric használata alatt nem kell gondoskodnod a lencse tisztításáról és tárolásáról. A lencse ápoló folyadékok szükségtelenné válnak, mely szintén megkérdőjelezhetetlen előny és kényelem a viselő számára.

 

A Dailies® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencse technológiailag fejlett a lencse gyártása során felhasznált számos modern megoldásnak köszönhetően. A magas minőségű Nelfilcon A alapanyag az egyike azon okoknak, amiért érdemes felfigyelni a Dailies kontaktlencsékre. az alapanyag szilikon-hidrogél, mely 69%-os magas hidratációval rendelkezik.

 

Szintén figyelem felkeltő az az innovatív rendszer, amely biztosítja a megfelelő pislogást. Olyan módon készült ez a lencse, hogy gyakori pislogás esetén sem görbül el vagy fordul el a szemben. Ezáltal nagyon kényelmes a viselése. Továbbá, a pislogás aktiválja a hidratációs rendszert, amelyet a Dailies® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencsében valósított meg a gyártó. Ez egy innovatív rendszer, amely háromféleképpen működik. Biztosítja a lencse nedvességét, a szem hidratációját és frissességét; ez egy olyan megoldás, melynek köszönhetően a szem a nap végén sem szárad ki.

 

Ki viselheti a Dailies® AquaComfort Plus® Toric lencsét?

 

Nagyon sok ember viselheti, leginkább azoknak ajánljuk, akik most kezdenek lencsét hordani, nehéz a lencse behelyezése és a lencse helyes oldalának felismerése. A Dailies lencsék esetén ez egyszerű; a különleges jelölés a lencse szélén megkönnyíti a behelyezést. Figyelemre méltó még az is, hogy a Dailies® AquaComfort Plus® Toric lencse nem átlátszó, hanem világos kék színű, ezzel is megkönnyítve a behelyezést.

 

 

A termék csomagban is elérhető:

Paraméterek
Kategória Napi Kontaktlencse
Gyártó ALCON
Dioptria -8,0D do +4,0D
Görbület 8,8
Átmérő 14,4
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?