Ön itt van:

AOSept® Plus HydraGlyde® 360 ml

+ Ajándék (2 dobozhoz)

Promóció!

Vásárolj két doboz AOSEPT Plus HydraGlyde 360 ml - t és a harmadikat mi adjuk ajandekba!AOSEPT® PLUS HydraGlyde® - al az Alcon kínálatában szereplő tisztító folyadék, az összes fajta kontaktlencséhez.

 

A AOSept Plus HydraGlyde jellemzői:

 

AOSEPT® PLUS HydraGlyde® - al, egy folyékony hidrogén-peroxid-alapú hármas tisztító rendszer, amely eltálvolítja a szennyeződéseket, üledékek és mélyen tisztít. Ezen kívül, a hidrogén-peroxid koncentrációja elpusztítja a mikroorganizmusokat, és közömbösíti a kontaktlencse tartóján található szennyeződéseket, a speciális platina tartóval, amely minden egyes csomagolásban megtalálható. HydraGlyde formula a lencse felületét borító hidratáló anyag, amely lehetővé teszi a kényelmes a kontaktlencse viseletet a nap folyamán.

Folyékony AOSEPT® PLUS HydraGlyde® – al különösen ajánlott azoknak, akiknek érzékeny a szeme, vagy allergiára hajlamos, és azoknak, akik keresik a rugalmas ellátási rendszert.

Az AOSEPT® PLUS HydraGlyde® - al összetevői: 3% hidrogén-peroxid, sav, foszfónium-, nátrium-klorid, foszfát, poloxamer, HydraGlyde Moisture Matrix hidratáló formula (EOBO-21 * poli [etilén-oxid] poli [butilén-oxid]). A speciálisan csomagolt termékek csak az AOSept Plus FOLYADÉKKAL használhatóak.

AOSEPT® PLUS HydraGlyde® - al az Alcon kínálatában szereplő tisztító folyadék, az összes fajta kontaktlencséhez.

Paraméterek
Kategória Kontaktlencse Ápolószerek
Gyártó ALCON
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?