Ön itt van:

EYE SEE Hyaluronate Plus 360 ml

EYE SEE A Hyaluronate Plus - Hidratáló többcélú objektív folyadék. Folyadék ellátás minden lágy kontaktlencséhez nátrium-hialuronáttal.


EYE SEE A Hyaluronate Plus hatékony és gyengéd. Tárolásra, fertőtlenítésre, és minden szennyeződés eltávolítására a lencse felületéről. Nátrium-hialuronát tartalom teljes hidratációt biztosít. Plus Liquid Eye See Hyaluronate megfelelő hidratálást és védelmet biztosít a lencsék és a szem számára, egy korábban nem ismert kényelem minden lágy kontaktlencse számára, beleértve szilikon-hidrogél lencséket.

A nátrium-hialuronát egy természetes polimer, amely az emberi szemben is megtalálható. Ez azt eredményezi, hogy a folyadék viszkoelasztikus, és nagy vízmegkötő kapacitással rendelkezik. A nátrium-hialuronát sokféleképp jelen van. A folyékony EYE SEE, a legjobb, egészséges, tiszta, gyógyszerészeti forma, nem a kozmetikai ipar által fejlesztett vagy állati eredetű termék, így a termék használata közben jelentkező allergiás reakció szinte teljesen kizárható.


Összetétel: A tisztítószer, nátrium-hialuronát, 0,1% HPMC-t, 0,01% EDTA-t, 0,00015% PHMB, izotóniás puffer oldat.A termék csomagban is elérhető:
EYE SEE Hyaluronate Plus 100 ml

 

Paraméterek
Kategória Kontaktlencse Ápolószerek
Gyártó EYE SEE
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?