Ön itt van:

Clariti Toric 3 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

The Clariti Toric havi kontaktlencse asztigmiás használóknak a Cooper Vision-Sauflontól.
 

A Clariti Toric kontaktlencsékről

 
A Clariti Toric kontaktlencsék szilikon-hydrogelből készülnek, egy olyan anyagból, ami biztosítja a jó oxigén áteresztést a szaruhártya számára. Ezek a kontaktlencsék minden szemtípushoz alkalmazkodnak vékony széleinek és aszférikus felületének köszönhetően. Hosszantartó kényelmet biztosít, és szinte láthatatlan viselés közben. A Clariti Toric lencsék védik a szemet a napsugarak káros hatásaitól, mivel UVA és UVB szűrővel vannak ellátva. Ez a kontaktlencse minden életmódhoz megfelel, biztosítja a szemek egészségét és higiéniáját.
 

Kinek ajánljuk a Clariti Toric kontaktlencséket?

 
A Clariti Toric lencséket azoknak ajánljuk, akik asztigmiában szenvednek és olyan kontaktlencsét keresnek, ami hosszantartó kényelmet és egészséges szemeket biztosít. Ezt a kontaktlencsét kifejezetten olyan használóknak ajánljuk, akik nem elégedettek más asztigmatikus kontaktlencsékkel és irritált, vörösszemtől szenvednek. Azok a használók, akik havi tórikus lencsét keresnek, ami kényelmes viselést és tökéletes látást biztosít, a Clariti Toric kontaktlencse lehet a legjobb választás a látás javítására.
 

Clariti Toric kontaktlencsék tisztítása

 
A Clariti Toric havi kontaktlencséket napi használat esetén speciális tisztítóval szükséges tisztítani, éjszaka steril kontaktlencse tartóban tárolni. Clean Active, vagy webáruházunkban elérhető más hasonló termék használatát ajánljuk a Clariti Toric kontaktlencse tisztításához.

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Tórikus Kontaktlencse
Gyártó COOPER VISION
Dioptria -9,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,7
Átmérő 14,4
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?