Ön itt van:

Clariti Toric XR 3 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

The Clariti Toric XR havi kontaktlencsék asztigmiás használóknak a Cooper Vision.

A Clariti Toric XR kontaktlencsékről


A Clariti Toric XR kontaktlencsék szilikon-hydrogelből készülnek. Ezek a kontaktlencsék biztosítják a szaruhártyának a magas oxigén áteresztést. Minden szemtípushoz alkalmazkodik vékony széleivel és aszférikus felületével. Ezek a kontaktlencsék láthatatlanok a szem felületén és kényelmet biztosít a viselő számára. A Clariti Toric XR kontaktlencsék védik a szemet a napsugárzás káros hatásaitól, mivel UVA és UVB szűrővel vannak ellátva. Ez a termék minden életmódhoz használható. Biztosítja az egészséges és higiénikus használatot a viselés során végig.

Kinek ajánljuk a Clariti Toric XR kontaktlencséket?


A Clariti Toric XR kontaktlencséket asztigmiás használóknak ajánljuk, akik olyan lencsét keresnek, ami biztosítja a kényelmes viselést és az egészséges szemeket. Kifejezetten olyanoknak ajánljuk, akik kényelmetlennek érzik a más típusú asztigmatikus kontaktlencsék viselését, szemük irritált, piros, és olyan kontaktlencsét szeretnének ami kényelmet és tökéletes látást biztosít a viselés során végig.

A Clariti Toric XR kontaktlencsék tisztítása


A Clariti Toric XR havikontaktlencséket napi viselés esetén éjszaka speciális tisztítófolyadékban, steril kontaktlencse tartóban szükséges tárolni. Clear Vision, és hozzá hasonló webáruházunkban elérhető ápolófolyadék használata ajánlott a Clariti Toric XR kontaktlencsék tisztításához.

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Havi Kontaktlencse
Gyártó COOPER VISION
Dioptria -10.00 -től +10.00 -ig
Görbület 8.7
Átmérő 14.4
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?