Ön itt van:

PureVision 2 For Presbyopia 3 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

A PureVision 2 For Presbyopia kontaktlencsék havi progresszív lencsék az egyik legnépszerűbb kontaktlencse gyártótól, a Bausch&Lomb-tól.


A PureVision 2 For Presbyopia kontaktlencsékről


A PureVision 2 For Presbyopia progresszív kontaktlencsék Balafilcon A anyag felhasználásával készülnek. Ez a modern szerkezet 3 Zone Progressive kialakítás alapján készült, körülhatárolja a középső területet így biztosítva használója számára a tökéletes látást közelre és távolra is. Mitöbb, a PureVision 2 For Presbyopia kontaktlencséket ComfortMoist technológiával gyártják, nagyon vékony anyagbó , ami biztosítja a tökéletes illeszkedést a szemfelületre, így elkerülve az irritáció kockázatát. A PureVision 2 For Presbyopia lencséken hidratáló buborék van elhelyezve, hogy a kontaktlencse feladatát megfelelően elláthassa.


A PureVision 2 For Presbyopia lencsék 130 -Dk/t oxigén áteresztést biztosít használója számára, nagyobb együtthatóval, mint más ehhez hasonló havi progresszív kontaktlencsék. A fent leírtak alapján a PureVision 2 For Presbyopia nagyfokú kényelmet biztosít a felhasználás során a kontaktlencse viselője számára.


Kinek ajánljuk a PureVision 2 For Presbyopia kontaktlencséket?


A PureVision 2 For Presbyopia kontaktlencséket közel- és távollátó használóknak szántuk, akik inkább a havi kontaktlencsék viselését részesítik előnyben, hogy ne kelljen naponta kezelni a kontaktlencséiket. A PureVision 2 For Presbyopia 30 napig használható napi, folyamatos vagy vegyes felhasználással. A PureVision 2 For Presbyopia használói így kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb formát.

 

A PureVision 2 For Presbyopia kontaktlencsék tisztítása


PureVision 2 For Presbyopia kontaktlencse legnagyobb előnye, hogy nem igényel napi tisztítást. Folyamatos vagy vegyes használat esetén azonban szükséges a kontaktlencse napi kezelése. Ebben az esetben a kontaktlencséket tisztítani kell, és sterilizált lencsetartóban tárolni. A PureVision 2 For Presbyopia kontaktlencsék tisztításához a Clean Active vagy raktárunkon elérhető ehhez hasonló ápoló folyadék használatát ajánljuk.

 

A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Multifokális Kontaktlencse
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria -10,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?