Ön itt van:

Dailies Total 1® Multifocal 30 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

 

Dailies Total 1® Multifocal a legújabb napi használati idejű, eldobható lencse, amelyet a világ egyik legnagyobb lencsegyártó cége, az Alcon® Vision Care gyárt.

Az Dailies Total 1® Multifocal jellemzői:


Dailies Total 1® Multifocal lencse az első és az egyetlen hidrográdiens kontaktlencse,a preszbiopiában szenvedőknek tervezve. Egyedülálló anyagból tervezve- Delefilcon A. A kontaktlencse belső rétege 33% víztartalommal rendelkezik. A lencse külső rétege több mint 80 % víztartalommal rendelkezik, míg a víztartalom a szaruhártya felületén akár a 100%-ot is elérheti. Ennek köszönhetően a Delefilcon A napi használatú, eldobható, hidrográdiens kontaktlencse stabil, az egész nap folyamán magas fokú kényelmet biztosít.
Dailies Total 1® Multifocal lencsék SmarTears technológiával készültek, mely foszfatidilkolint tartalmaz - amely a könny természetes összetevője. Ennek köszönhetően enyhíti a száraz szemre jellemző tüneteket, amik a 40 éves kor felettieknél jelentkeznek. Továbbá, Dailies Total 1® Multifocal kontaktlencséknek Precision Profile™ formatervezése van, ami tiszta látást biztosít közelről és távolról egyaránt.
Dailies Total 1® Multifocal lencséknek világoskék színük van – VISITINT , ami abban segít, hogy a lencsék könnyebben észrevehetők legyenek.
 

Kiknek ajánlott a Dailies Total 1® Multifocal?


Dailies Total 1® Multifocal lencse a preszbiopiában szenvedőknek van tervezve. Ráadásul ajánlott azoknak az embereknek is, akik:
  • szeretnének kontaktlencsét viselni 50 éves kor felett
  • nem szeretnének 2 szemüveget hordani
  • szemszárazságtól szenvednek
  • aktív életmódot élnek
  • napi használatú eldobható kontaktlencséket kedvelik

Paraméterek
Kategória Napi Kontaktlencse
Gyártó ALCON
Dioptria -10,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,5
Átmérő 14,1
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?