Ön itt van:

FitView Advance 2 weeks 6 db

+ AKCIÓ - 15% kedvezmény

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Promóció

FitView Advance 2 hetes 6 db-os kontaktlencsék 15% kedvezménnyel. Használd fel az ADF15 kódot, és spórolj!

A promóció kizárólag a FitView Advance Daily, FitView Advance Monthly és FitView Advance 2 weeks lencsékre vonatkozik. A promóció nem összevonható a Hűségprogrammal, vagy egyéb promóciókkal.


A FitView Advance 2 weeks lencse szférikus lencse, amely 2 hétig használható.

 

Az FitView Advance 2 weeks jellemzői:

 

A FitView Advance 2 weeks kontaktlencse a legkényelmesebb viseletet biztosítja. Filcon II 2 anyagból készült - ez egy népszerű anyag, és bizonyítottan a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik. A lencse 55%-os magas víztartalmának köszönhetően garantált a szem megfelelő hidratációja a viselés teljes ideje alatt. A FitView Advance 2 weeks kontaktlencse a miópiát (rövidlátás) és hiperópiát (távollátás) javítja. Ez a legújabb kontaktlencse, amelyet több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező specialisták terveztek.

 

Kinek ajánljuk a FitView Advance 2 weeks kontaktlencsét?

 

A FitView Advance 2 weeks kontaktlencsét azoknak a rövid- és távollátó embereknek ajánljuk, akik a 2 hetes viselési időt részesítik előnyben. A FitView Advance 2 weeks kontaktlencse kiváló hidratációt biztosít a viselés teljes ideje alatt.

 

Lencse ápolása

 

A FitView Advance 2 weeks kontaktlencse folyamatos ápolást és fertőtlenítést igényel speciális folyadékkal. A FitView kontaktlencsékhez Clean Active folyadékot ajánlunk, ami elérhető kínálatunkban.

Paraméterek
Kategória 2 Hetes Kontaktlencse
Dioptria -10,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?