Ön itt van:

FitView Advance Monthly 1 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Promóció

FitView Advance Monthly 1 db-os kontaktlencsék 15% kedvezménnyel. Használd fel az ADF15 kódot, és spórolj!

A promóció kizárólag a FitView Advance Daily, FitView Advance Monthly és FitView Advance 2 weeks lencsékre vonatkozik. A promóció nem összevonható a Hűségprogrammal, vagy egyéb promóciókkal.


A FitView Advance Monthly kontaktlencse havi kontaktlencse, amely a miópia (rövidlátás) és hiperópia (távollátás) látásproblémákat korrigálja.

 

Az FitView Advance Monthly jellemzői:

 

A FitView Advance Monthly havi kontaktlencse kiváló minőségű hidrogél anyagból készül - Filcon II 2-, mely által a lencse a legkényelmesebb viselést nyújtja. Az 50%-os magas víztartalomnak és a 23,8 Fk/t oxigénáteresző-képességnek köszönhetően a szem megfelelő hidratációja garantált. A FitView Advance Monthly a legújabb kontaktlencse, amelyet több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező specialisták terveztek.

 

Kinek ajánljuk a FitView Advance Monthly kontaktlencsét?

 

A FitView Advance Monthly kontaktlencsét azoknak ajánljuk, akik rövid- illetve távollátásban szenvednek, és havonta szeretnék cserélni lencséjüket.

 

Lencse ápolása

 

A FitView Advance Monthly kontaktlencsét naponta lencsetisztító folyadékkal kell ápolni. Ajánljuk a Clean Active folyadékot, mely elérhető kínálatunkban.

 

A termék csomagban is elérhető:

Paraméterek
Kategória Havi Kontaktlencse
Dioptria -10,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?