Ön itt van:

SofLens 66 Toric 6 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

A Soflens 66 Toric havi tórikus kontaktlencse a Bausch & Lomb gyártótól.

 

A Soflens 66 Toric jellemzői:

 

A Soflens 66 Toric havi tórikus kontaktlencse. Nem-ionos Alphafilcon A anyagból készül, amely biztosítja a kényelmet és látásélességet.

A speciális Lo-Torque alapján a Soflens 66 Toric hihetetlenül stabil, és optikailag nagyon fejletten korrigálja az asztigmiás látásproblémát. A különleges kialakításnak köszönhetően nagyon egyszerű a lencsét behelyezni, illetve eltávolítani még a gyakorlatlan viselőknek is.

Ezt a lencsét kizárólag egy hónapig lehet használni. A magas víztartalom (66%) által a szem megfelelően hidratált a viselési idő végén is, és a lencsén nincs lerakódás sem.

 

Kinek ajánljuk a Soflens 66 Toric kontaktlencsét?

 

Azoknak a személyeknek készült ez a lencs elsősorban, akik asztigmatizmusban szenvednek. A Soflens 66 Toric tökéletes választás a régóta kontaktlencsét viselőknek, és azoknak is, akik még csak most kezdenek ismerkedni a lencsékkel.

 

Lencse ápolása:

 

A Soflens 66 Toric havi tórikus kontaktlencse. Kivétel után alaposan meg kell tisztítani kontaktlencse folyadékkal, és ápolószerrel teli tárolóba kell helyezni néhány órára. A Soflens 66 Toric tisztításához ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Tórikus Kontaktlencse
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria -9,00 től +6,00 -ig
Görbület 8,5
Átmérő 14,5
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?