Ön itt van:

SofLens 59 - 6 db

+ ajándék kupon (2 dobozhoz)

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

Promóció

Vásárolj 2 doboz SofLens 59 6db-os lencsét és 1000Ft értékű kupont kapsz!*

*Az ajándék kupont a megrendelés mellé küldjük. A kupon a minimum 1001 Ft-os megrendelésekhez használható fel, a rendelés leadásától kezdve 6 hónapig.

A Soflens 59 (más néven Soflens Comfort) havi lágy lencse a Bausch & Lomb kontaktlencse gyártó cég kínálatából.

 

A Soflens 59 jellemzői:

 

A Soflens 59 lencsét miópia és hiperópia látásproblémák javítására készítették. Hilafilcon B anyagból készül, és a magas (59%-os) víztartalma lehetővé teszi, hogy magasfokú kényelmet nyújtson. A Soflens 59 különleges kialakítása biztosítja a kiváló látásélességet, és csökkenti a súrlódást a lencse és a szemhéj között pislogás közben. A lencse az innovatív UniFit technológiával készül, amely lehetővé teszi a lencse egyenletes eloszlását, valamint a lencse kényelmes mozgását a szaruhártyán a szemhéjak alatt is. Az innovatív technológiának köszönhetően a lencse gyorsan és tökéletesen illeszkedik a szemre. A Soflens 59 kiválóan ellenáll a fehérje lerakódások képződésével szemben a viselési idő végén is.

 

Kinek ajánljuk a Soflens 59 lencsét?

 

Azoknak az embereknek, akik miópiában és hiperópiában szenvednek. Azoknak az embereknek is ki kell próbálni, akik szemszárazságtól szenvednek, és ezért nem tudják, melyik kontaktlencsét válasszák. Továbbá kitűnő választás mindazoknak, akik magas minőséget kerenske elérhető áron.

 

Lencse ápolása:

 

A Soflens 59 havi kontaktlencse, így kivétel után kontaktlencse folyadékkal alaposan meg kell tisztítani, és ápolószerrel teli tartóban kell hagyni néhány órára, A Soflens 59 lencse tisztításához ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Havi Kontaktlencse
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria -9,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
(Átlagos értékelés 5/5 1 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
A Soflens 59 kontaktlencse szuper. Nincs probléma a behelyezésével és hihetetlenül kényelmes. Ajánlom!

Mobil verzió
Szeretné folytatni?