Iratkozz fel az Optilen.hu hírlevelére és nézd meg, hogy mennyit nyerhetsz

Iratkozz fel és kapsz 5% kedvezményt az Optilen.hu-nál!

Szeretnék információt kapni a kodano.hu és az optilen.hu akcióiról

Bausch&Lomb lencsék

Rendezés:

Bausch&Lomb

A cég általános leírása

Bausch&Lomb cég egyik piacvezető a kontaktlencsék, és azokba való kiegészítők piacán. Ez 1854-ben alakult vállalat, ami azt jelenti, hogy hosszú és bőséges történelemmel rendelkezik. Bausch&Lomb cég alapítói két Német ember volt – John Jacob Bausch, valamint Henry Lomb. A vállalat Rochester városban jött létre New York államában. Bausch&Lomb kezdetétől szorosan összefogott és szélesen elérhető optikai és szemészeti körökben. Jelenleg a legnagyobb szemészeti cégek világi listáján van és magasan felismerhető a márkája az USA-ban. Ami a Bausch&Lomb cég tevékenységét illeti, a termékei már a XX. sz. utolsó éveiben elérhetők voltak a mi hazai piacunkon. Azóta magyarországi osztálya lelkesen fejlődik. Először is Bausch&Lomb cég Dr Gerhard Mann cég képviseleteként létezett, de 7 éve , tehát 2005 óta saját név alatt működik. Manapság az országunkban Bausch&Lomb cég három főosztálya létezik, nevezetesen: · Bausch&Lomb Pharma- olyan cégek készítményeinek és szemészeti gyógyszereinek eladását foglalja magába, mint: Bausch&Lomb, Dr Gerhard Mann, Chauvin Ankerpharm, · Bausch&Lomb Vision Care – Bausch&Lomb kontaktlencséket, és azok nélkülözhetetlen ápolására való kiegészítőket tartalmaz, · Bausch&Lomb Surgical - szem sebészetére való felszerelés és készülékek. Jelenleg Bausch&Lomb cégnél körülbelül 13 ezren dolgoznak az egész világon, és a saját osztályai több mint 36 országban találhatóak.

Legnépszerűbb termékek

Bausch&Lomb legismertebb, és legkedveltebb termékei között, kell felsorolni:
 • Biotrue - lágy kontaktlencsék ápolására való többfunkciós folyadék.
 • PureVision 2 HD – Bausch&Lomb PureVision 2 HD korszerű kontaktlencsék különösen azoknak ajánlott, akik száraz, légkondicionált termekben, autó volánja mögött, vagy számítógép monitorja előtt töltik az időt.
 • Soflens Daily Disposable – Bausch&Lomb egynapi kontaktlencsék, higiéniásan tiszták, használatakor kényelmesek.
 • Soflens Comfort – azok a kontaktlencsék régi elnevezése a Soflens 59, havi és napi mód viselésre szánt lencsék. Ideálisan egyeznek a szem alakjához, és az anyaga csökkenti a fehérje üledékek összegyűlését a felszínen, amelyek ronthatnak a látáson, és szem infekcióit okozhatnak
 • renu multiplus - átfogó ápoló- és fertőtlenítőfolyadék lágy kontaktlencsék használata esetén.
 • Soflens Toric – Bausch&Lomb tórikus lágy kontaktlencsék, régi Soflens 66 Toric elnevezést viseli. Asztigmiásoknak valók.
 • Renu Lubricating & Rewetting Dropsszemcseppek, kontaktlencséket viselő embereknek ajánlott. Pótlólagos szemgolyó nedvesítését biztosítják.
 • Boston Simplus Multi-Action Solution - merev, gázokat áteresztő kontaktlencsékhez való folyadék. A lencsék maximális ápolását, és használati kényelmét biztosítja.
 • PureVision Toric – Bausch&Lomb lencsék, asztigmiások elvárásait vették figyelembe gyártása során. Állandó viselésre szánt, egész napon keresztül 30 napig, a használati kényelem elvesztése nélkül.
 • PureVision – Bausch&Lomb kontaktlencsék, havi állandó viselésre valók. Nem igényelnek mindennapi ápolást.
 • PureVision Multifocal – multifokális kontaktlencsék, Aergel szilikon-hidrogél anyagból készített.
 • Soflens Daily Disposable Toric for Astigmatism – egynapi Bausch&Lomb kontaktlencsék, tórikus, asztigmatizmusban szenvedőknek.

A cég attribútumai

Bausch&Lomb céget mindenek előtt magas minőségű kontaktlencsék gyártása miatt ismerik a világon, de nem csak ezért. Ray-Ban szemüveget is gyártja. A cég csak az Egyesült Államokban tartja a piacvezetői helyet a medikai, és szemészeti felszerelések gyártásában. Gyógyszerészi vállalat, amely zöldhályog elleni, antibakteriális, gyulladáscsillapító, antiallergén gyógyszereket készít, valamint a szemek nedvesítésére való készítményeket, az úgynevezett mesterséges könnycseppeket. Kiemelkedésre érdemes tény az, hogy minden Basuch&Lomb gyógyszerek gyártása a GMP nemzetközi irányelvek megóvásával történik, és amerikai FDA szervezet szoros felügyelet alatt van. Bausch&Lomb-nak versenytársak a következő kontaktlencséket gyártó cégek lehetnek:
 • Johnson&Johnson,
 • Ciba Vision,
 • Alcon,
 • Cooper Vision.
Szeretné folytatni?