Iratkozz fel az Optilen.hu hírlevelére és nézd meg, hogy mennyit nyerhetsz

Iratkozz fel és kapsz 5% kedvezményt az Optilen.hu-nál!

Szeretnék információt kapni a kodano.hu és az optilen.hu akcióiról

Acuvue® Oasys® kontaktlencse Johnson & Johnson

Rendezés:

Acuvue® Oasys® kontaktlencse:

A Johnson & Johnson által gyártott Acuvue® Oasys® lencsék a kontaktlencsék legújabb generációjához tartoznak, melynek anyaga a hydrogel-szilikon összetevő ( Senofilcon A). A gyártó a HYDROCLEAR PLUS és HYDRACLEAR formulát alkalmazza, hogy a napi kényelem biztosítva legyen a nap egész folyamán, még akkor is ha a levegő száraz, meleg, és nem kényelmes a szemnek.

Az Acuvue® Oasys® lencsék leírása

A HYDRACLEAR PLUS technológia a magas fokú oxigénáteresztő képességet teszi lehetővé a lencsék felületén a hagyományos lencséktől. Magasabb fokú kényelmet biztosítanak, még a hossz távon monitor előtt dolgozóknak, repülőn utazóknak, légkondícionált autót vezetőknek, vagy irodában dolgozóknak is. A silicon-hydrogel összetevő 98%-os oxigénáteresztő képességet biztosít a szemnek. A lencse 96%-t szűri a káros UVA, és 99%-át a káros UVB sugárzásnak.

Kiknek ajánljuk az Acuvue® Oasys® lencsét?

Acuvue® Oasys® lencsék rövid illetve távollátásban szenvedőknek ajánljuk. A halványkék bevonat és a számozott felület miatt használatuk kényelmes, a lencsék a tartójában könnyen észrevehetővé válik, illetve a behelyezés is leegyszerűsödik.
Az Acuvue® Oasys® lencsék 2 hétig használhatóak api eltávolítással, vagy 1 hétig folyamatosan.

 

Aki szemszárazságban szenved, légkondícionált szobában dolgozik, sokat utazik, dolgozik monitor előtt, vagy légkondícionált autót vezet hosszú távon, az Acuvue® Oasys® biztosan megfelelő lencse lesz. A kontaktlencse használata nem igényel szemcsepp használatot.
Acuvue® Oasys® for Astigmatism lencsék szemtengelyferdülésben szenvedő vásárlók számára megfelelő választás. Az enyhe kék bevonat miatt használatuk nagyon kényelmes.

 

Acuvue® Oasys® lencsék 3, 6, 12, és 24 darabos kiszerelésben elérhetőek, az Asztigmatikus lencsék pedig 6 darabos kiszerelésben.

 

Szeretné folytatni?