Használd ki különleges ajánlatunkat!

Csak most 6% KEDVEZMÉNY!

Promóciós kód* Kód másolása

*A kód 7 napig érvényes.

Útmutató a kontaktlencsét viselők számára

Homályos látás esetén a leggyakoribb ok a látáshiba. Ha többet szeretne megtudni a kontaktlencsék által javítható szemproblémákról, olvassa el az Optilen.hu szakértői csapatától származó útmutatót!

 
Hogyan helyezzük be a lencsét először?
a lencse behelyezése

Az első alkalommal egy szakember felügyeletével ajánlott a lencsét behelyezni, aki segít abban, hogyan is csináljuk. Így egyszerűbb megtanulni, hiszen a szakorvos látja a páciens mozdulatait, és korrigálhatja azokat a hibákat, amelyek megnehezítik a lencse behelyezését.

Bővebben

 

Hogyan tisztítsuk a kontaktlencsét?
hogyan tisztítsuk a kontaktlencsét

Tudományos kutatások során kimutatták, hogy a lencsék dörzsölése és átöblítése során a lencse felületén található baktériumok 95%-a eltávolítható, és jelentősen növeli a tisztítási folyamatok hatékonyságát.

Bővebben

 

Mi a kontaktlencse görbülete?
kontaktlencse görbülete

A kontaktlencsét - attól eltekintve, hogy látásproblémát korrigál - megfelelően szükséges a szemre helyezni ahhoz, hogy kényelmes legyen, és a könnyfilm szabad cseréjét is biztosíthassa a lencse alatt. Ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, szakember állapítja meg a lencse bázisgörbületét.

Bővebben

 

Asztigmatizmus - Mi is ez valójában?
asztigmatizmus

Az asztigmatizmus nem betegség, így könnyen javítható szemüveggel (cylinderes lencsékkel), tórikus kontaktlencsékkel vagy fénytörést korrigáló műtéti beavatkozással.

Bővebben

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról
Mobil verzió
Szeretné folytatni?