Iratkozz fel az Optilen.hu hírlevelére és nézd meg, hogy mennyit nyerhetsz

Iratkozz fel és kapsz 5% kedvezményt az Optilen.hu-nál!

Szeretnék információt kapni a kodano.hu és az optilen.hu akcióiról

Lencsék és ápolószerek Zeiss

Rendezés:

Zeiss

Magyarországon az egyik nem annyira ismert kontaktlencséket, valamint lencsékbe való folyadékokat gyártó cég a Zeiss. Egész világon a Carl Zeiss nagyon népszerű, mivel ez a gyártó világiparmágnás a hivatásos optika körökben.

A cég leírása

A Carl Zeiss céget, röviden Zeiss, 1846-ban nyitották meg Jénában. Akkoriban ez első precíz mechanikának műhelye. Ahogyan sejteni lehet a fentiekből, a cég alapítója maga Carl Zeiss volt. Jelen pillanatban Zeiss márka közismert, és magasan értékelt a nemzetközi piacon. Tevékenysége során legmodernebb technológiákat használja. Zeiss kontaktlencsék, valamint folyadékok, és más minden, ebből márkából származó termékek, manapság a jénai, és oberkocheni műtermekben gyártanak. A cég hat tevékenységi területen működik:
 • Márkai optika,
 • Mikroszkópia,
 • Orvostudományi technika,
 • Felvezetők technikája,
 • Felmérés ipari technikája,
 • Optoelektronikus rendszerek.
Ezen cég termékei választékában optikai üvegeket, műholdakba való tükröket, Zeiss kontaktlencséket, és még egyéb, nagyon precízen készített terméket találunk meg. Carl Zeiss vállalat által célul kitűzött, hogy az optikában a világ vezető pozícióját elnyerje.

Legnépszerűbb termékek

A legnépszerűbb Zeiss márka termékeinek csoportjában felsorolni érdemes:
 • Zeiss Contact Day30 compatic – biokompatibilis, Zeiss havi kontaktlencsék, BioLens technológia felhasználásával készített, Vitafilcon A nagyon vékony, és magasan hidratált anyagból gyártott.
 • Zeiss Contact day1 Easy Wear – maximális használati komfortot biztosító Zeiss egynapi lencsék.
 • Zeiss Contact Day30 compatic toric – tórikus felépítésű Zeiss lencsék, asztigmatizmust korrigáló, teljesen más, biokompatibilis anyagból készített, természetes áteresztést , és nagy viselési kényelmet biztosító. Ezek a havi lencsék.
 • Zeiss Contact Day 30 colours – színes lencsék, egyik a nyolc kapható árnyalati verzióból. Világosításja a szemeket, megakadályozza a szem irritációit. Ezek a havi lencsék.
 • Zeiss CONTACT.PLUS – ezek a Zeiss nem ionos kontaktlencsék, közepesen hidratált, mindennapi használatra valók egy negyedév alatt.
 • Zeiss All-in-one Advance - kontaktlencsék ápolására, annak minden típusához való többfunkciós folyadék, amely többek között tisztítja, fertőtleníti, nedvesíti, és öblíti a lencséket. Lehet bene kontaktlencséket is tárolni.
 • Zeiss Saline – lágy fertőtlenített kontaktlencsék öblítésére való Zeiss folyadék, a szemekre való feltevés előtt.

A cég attribútumai

Piaci tapasztalat, és sokévi Carl Zeiss cég története következtében sikeresen birkózik meg a kontaktlencsék piaci konkurenciájával. Sok, iparra vonatkozó optikai szabadalmakkal rendelkezik, és körülbelül 13 ezer ember dolgozik náluk, az osztályai pedig több mint 20 országban vannak. Car Zeissnak további 100 országban is vannak képviseletei. A cég gyártása az öreg kontinensen helyezkedik el, Amerikában, valamint Ázsiában. Miközben a Carl Zeiss vállalat főszékhelye a badeni Oberkochenben van. A Zeiss a korszerű, jó minőségű optikai termékek felépítését vette célba, amelyek az ügyfél túlzott mértékű elvárásainak felelnek meg.
Szeretné folytatni?