Ön itt van:

AquaView Monthly 3 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

Az AquaView Monthly jellemzői:


Az AquaView Monthly kontaktlencse havi használati idejű kontaktlencse, amely egy új generációs anyagot tartalmaz (Methafilcon A). A havi viselésű, aszférikus kialakítású kontaktlencse jelentős látásjavulást eredményez. Rendkívül vékony kialakításának köszönhetően észrevétlen marad még a nap végén is. Az AquaView Monthly kontaktlencse a szaruhártyát folyamatosan oxigénnel látja el, melynek mértéke a hidratációs lencséknél 55%, amely azt jelenti, hogy a szem megfelelően hidratált lesz a lencseviselés időtartama alatt. UV-szűrővel ellátott, így védelmet biztosít az UVA és UVB sugarak ellen.

A precíziós aszférikus kialakítás sokkal élesebb látást biztosít, szemben a hagyományos szférikus lencsékkel. A havi kontaktlencsék új dimenziója, amely rendkívül kényelmes.

Az AquaView Monthly kontaktlencse a következő kiszerelésben rendelhető meg: 1db, 3db és 6db.


A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Havi Kontaktlencse
Gyártó INTEROJO
Dioptria -10,00 -től +8,00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
(Átlagos értékelés 4.83/5 6 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nem kap tőlem 5-ös értékelést, inkább egy erős 4-est. Tisztán látok a lencsével, a szemem nem fáradt és nem száraz. Minden szem más.
A kontaktlencsék kényelmesek és tartósak, kicsit továbbhordom, mint egy hónap ;) de még mindig kényelmes. Ennyiért, csak ajánlani tudom.
Nagyszerű termék, nagyon kényelmes és egyszerű használni.
Nagyszerű kontaktlencsék. Már 2 éve használom őket, és nagyon meg vagyok elégedve a minőséggel és az árral. Nagyon könnyű behelyezni és kényelmes viselni. Mindenkinek ajánlom.
Szeretem ezt a lencsét, kényelmes, a nap végére is ritkán érzem fáradtnak a szemem.
Már nagyon sok lencsét kipróbáltam, de véleményem szerint ezek a legjobbak. Semmilyen kellemetlen érzést nem tapasztalok, még akkor sem ha hosszú órákat dolgozom számítógép előtt.

Mobil verzió
Szeretné folytatni?