Iratkozz fel az Optilen.hu hírlevelére és nézd meg, hogy mennyit nyerhetsz

Iratkozz fel és kapsz 5% kedvezményt az Optilen.hu-nál!

Szeretnék információt kapni a kodano.hu és az optilen.hu akcióiról

Alcon kontaktlencsék és ápolószerek

Rendezés:

Alcon

Az Alcon közismert cég a kontaklencsét használók körében, mivel többfunkciós ápolófolyadékokat gyárt, amelyek biztosítják az átfogó lencsék ápolását. A cég leírása Alcon cég az értékelt OPTI-FREE márka tulajdonosa, amely árukínálatában különféle kontaktlencse folyadékok tartoznak. 1945-ben jött létre, az alapítói gyógyszerészek voltak - Robert Alexander és Wiiliam Conner. Az első Alcon kisgyógyszertár Texasban az Egyesült Államokban a Fort Worthi nevű városban jött létre. Alcon cégnek hivatása a folyamatos, erőteljes munka, hozzáállás a látásminőség megtartásához, és annak biztosítása az egész világon. Alcon vezető pozíciókkal rendelkezik a kontaktlencsék ápolására való termékek körében. A cégnél több mint 23 ezren dolgoznak, tehetséges és szakértői nemzetközi személyzet. Alcon ajánlatában szem ápolásának széles körű választékát, valamint gyógyszereket, stb. találunk. Alcon átfogó szemészeti ápolást biztosít, és erősen adja magát a szemészeti kutatásba és saját fejlődésébe. Alcon termékeket több mint 180 országban árulják. Ezek az ápolásra való mesterséges könnycseppek és folyadékok.

Legnépszerűbb termékek

Az Alcon termékek legnépszerűbb csoportjába a következők tartoznak: AIR OPTIX:
 • AIR OPTIX AQUA - lencsék az oxigén hozzáférésének egyéni rendszerével, amely lehetővé teszi a lencsék lélegzését. hidro-gél anyagok, amelyekből készítve lettek, magas nedvesítést adnak. Napi mód viselésre tervezett, alkalmanként alvás lehetőségével, hatszor egy hónapban.
 • AIR OPTIX NIGHT&DAY AQUA - lélegző havi kontaktlencsék, éjjel-nappali módra szánt, az oxigén több mint hatszorosát eresztik át más lencsékhez képest.
 • AIR OPTIX for ASTIGMATISM - asztigmiásoknak szánt Alcon lencsék, napi mód viselésre, alvás lehetőségével hatszor egy hónapban. Ezek a lencsék hétszer több oxigént eresztenek át, mint más vezető tórikus, hidro-gél lencsék.
FRESHLOOK
 • Freshlook ONE DAY - egynapi, színes Alcon lencsék, ápolását nem igénylő. A szemek természetes színének kihangsúlyozására adnak lehetőséget.
 • Freshlook Colors - Alcon kontaktlencsék a teljes szem színének változtatására használható. A látáshibákat is korrigálják.
 • Freshlook ColorBlends - lencsék, amelyek révén utánozni lehet az írisz természetes színét.
 • Freshlook Dimensions - szinező lencsék, lehetőséget ad a szem természetes színének erősítésére. Csak világos íriszek esetén alkalmazhatók.
DAILIES
 • Focus Dailies All Day Comfort Progressives - olvasószemüvegességet korrigáló szférikus progresszív lencsék, komfortos, tökéletes éles látást minden távolságról biztosító.
 • Focus Dailies All Day Comfort Toric - Alcon asztigmatizmust korrigáló lencsék, egynapi, szuper vékonyak, és magasan nedvesített.
 • Dailies AquaComfort Plus - ideálisan nedvesített kontaktlencsék, frissítő hatást ad minden szempislogás során.
 • Focus Dailies All Day Comfort - világoskék lencsék mindennapi cserélésre, amelyek könnyítik a megfelelő feltevést a kezdőknek.
Kontaktlencse folyadékok és szemcseppek
 • AOSept Plus - lágy kontaktlencsékhez, allergiásoknak való ápolófolyadék.
 • Opti-Free Express - folyadék ez többfunkciós Alcon folyadék, fertőtlenítő hatással rendelkezik. Lehetőséget ad minden lágy kontaktlencse átfogó ápolására. A lencse felszínén összegyűlő fehérje üledékeket eltávolítja, valamint a szemek egészségére káros mikroorganizmusokat megsemmisíti.
 • Opti-Free Replenish - Alcon többfunkciós fertőtlenítő- és ápolófolyadék kontaktlencsék minden típusaihoz. A folyadék gyártási technológiája a TEARGLYDE anyagon alapul, azaz szabadalmazott regenerálási rendszeren, amely regenerálásra, valamint nedvesítés megfelelő szintjének megtartására a lencse felszínén ad lehetőséget. Továbbá ez a folyadék hatékonyan eltávolítja a kontaktlencséken lévő baktériumokat és fehérje üledékeket.

A cég attribútumai

Az Alcon cég több mint 65 éven keresztül, mindig arra összpontosította az erejét , hogy segítsen jobban látni az embereknek az egész világon. Szüntelenül az ügyfelek és az ő elvárásai után kutat, ami lehetőséget ad a saját szolgáltatásai és termékei tulajdonságainak az ügyfelekhez való alkalmazkodásához. Az Alcon célja az élet minőséget javító innovatív termékek biztosítása, és az embereknek a tökéletes látás elnyerése. Együttműködik a hivatásos szemorvosokkal az egész világon. A cég általi döntések , minden üzleti tevékenységek megfelelnek a legmagasabb etikai és jogi szabványoknak, és maga a cég elkötelezi magát az állandó minőségi fejlődésére.
Szeretné folytatni?