Ön itt van:

Fizetési információkFizetési információk

Az alábbi fizetési módokat fogadjuk el:

Banki átutalás: az összeget a webáruház számlájára utalja. Ebben az esetben kérjük, tüntesse fel megjegyzésként rendelési azonosítóját. Ha a szállítási cím külföldi cím, kérjük, tüntesse fel az alábbiak egyikét: "utalás bankszámlára – külföldre szállítás" vagy "bankkártya – külföldre szállítás"

Utánvétel: fizetés a futárszolgálatnak. Kizárólag Magyarországon elérhető.

PayPal: A PayPal több, mint 10 éve kínál kényelmes és biztonságos lehetőséget az online fizetéshez. Több, mint 190 országban legalább 200 millió PayPal fiók létezik. Egyre több webáruház fogad el PayPal-on keresztül történő fizetést.

Ha egy tranzakció valutaváltást igényel, a PayPal által meghatározott árfolyamon történik, amely folyamatos frissítés alatt áll piaci körülmények között. Az árfolyam pontosan van beállítva, és a felhasználó által szinte észrevehetetlenül, azonnal alkalmazásra kerül. Ez az árfolyam tartalmazza a nagykereskedelmi árfolyam által meghatározott kezelési költséget; ez egy - a PayPal által meghatározott – kezelési költség. Amennyiben olyan bank- vagy hitelkártyát használ, amelynél szükség van valutaváltásra, és beleegyezik ebbe a Szerződésbe, szintén beleegyezik, hogy a bank- vagy hitelkártya kibocsátója helyett a PayPal kezelje az átváltást, és fel is hatalmazza erre a PayPal-t. Minden valutaváltás során a PayPal valutaváltási díjat alkalmaz.

SimplePay online kártyás fizetés
Vásárlóink biztonsága és kényelme érdekében bevezettük a SimplePay online fizetési rendszert, amely 2015 óta biztosítja az online kártyás fizetési lehetőséget. Webáruházunkban ez a leggyorsabb és legbiztonságosabb fizetési mód. Fizethet Visa vagy MasterCard kártyával SimplePay felhasználói fiókjából vagy az alkalmazáson keresztül. A kártya adatait elmentheti SimplePay fiókjában, így a vásárlás még egyszerűbb és biztonságosabb. Bővebb információért és az esetlegesen felmerülő fizetési problémákról a https://simplepay.hu/ weboldalon olvashat.

SimplePay

A szállítási időt az összeg beérkezésétől számítjuk.

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról
Mobil verzió
Szeretné folytatni?