Iratkozz fel az Optilen.hu hírlevelére és nézd meg, hogy mennyit nyerhetsz

Iratkozz fel és kapsz 5% kedvezményt az Optilen.hu-nál!

Szeretnék információt kapni a kodano.hu és az optilen.hu akcióiról

Acuvue lencsék

Rendezés:

ACUVUE LENCSÉK

Kontaktlencsék többféle gyártói között biztosan figyelemre méltó Johnson&Johnson cég, amelyik piacvezető nemcsak az optikai piacon, de a kozmetikain is. Ez a márka bevezette az Acuvue lencsék családját a piacra. Ezek a lencsék az első helyen örvendenek az eldobható lágy lencsék között. Továbbá, Acuvue márka lencséinek választékában meghosszabított használatra való lencsék is kaphatók, valamint színesek is. Minden ember, aki szeretne korrigálni a látáshibáin kontaktlencsék segítségével, Acuvue ajánlatukban olyan lencséket talál, amelyek egészen megfelelnek neki.

Acuvue lencsék leírása

Acuvue lencsék ajánlatában folyamatos komfortot, használati kényelmet, és kiváló látást biztosító lencsék vannak. Lencsék gyártása közben a legmodernebb megoldásokat használták , amik révén magas hidratálással és oxigén áteresztéssel rendelkeznek. Hydraclear rendszer az ideális nedvesítést biztosítja a szemeknek. Az Acuvue lencséket a Johnson&Johnson Vision Care VISTAKON cég osztályában gyártják, amely székhelye Jacksonvillben Floridában van. Acuvue a világ piacvezetője a lágy kontaktlencsék piacán.

Kiknek valók az Acuvue lencsék?

Acuvue lencséket távollátóknak és a közellátóknak is terveztek. Különféle erősséggel és típussal kaphatók. Acuvue lencsékkel azok az ügyfelek is elégedettek lesznek, akik a saját szem színét szeretnék változtatni, valamint nagyobb színmélységet megadni. Acuvue lencsék azoknak is megfelelők lesznek, akik csak alkalmilag viselnek kontaktlencséket, és megszokásként azonban szemüveget használnak. Másrészt, az Acuvue lencséket azok is választhatják, akik minden nap szeretnék viselni őket.

Legnépszerűbb Acuvue termékek

Acuvue lencsék márkája biztosítja az ügyfeleknek a kontaktlencsék teljes típusainak körét:
Napi kontaktlencse:
  • ACUVUE 1-DAY TruEye - elkészített azért, hogy a mai élet kihívásaival megbirkózzanak, továbbá azért, hogy totálisan védjék a felhasználó szemeinek egészségét.
  • ACUVUE 1-DAY MOIST - szabadság és hosszú komfort érzését az egynapi lencsék kényelmével együtt.
Több használatra való lencsék:
  • ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR Plus - kéthetes Hydraclear Plus nedvesítő rendszerrel , erősen hidratálva
  • ACUVUE ADVANCE with HYDRACLEAR - könnyen felvehető, különleges, folyamatos komfortot biztosító kéthetes lencsék
Tórikus kontaktlencse:
  • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM - tórikus kontaktlencsék asztigmatizmus javítására, könnyíti a fel- és levetést a szemekről.
  • ACUVUE 1-DAY MOIST for ASTIGMATISM - egynapi kontaktlencsék világos, stabil és folyamatos látást biztosító.
Presbiópiára való lencsék:
  • Acuvue 1-DAY Moist Multifocal - progresszív lencsék, közelről és távolról jó látást biztosító.
Színes kontaktlencse:
  • ACUVUE 2 COLOURS ENHANCERS – írisz színének változtatására lehetőséget adó a természetes színek palettáiból kapható . Egyidejűleg látáshibát korrigálnak.
Szeretné folytatni?