Iratkozz fel az Optilen.hu hírlevelére és nézd meg, hogy mennyit nyerhetsz

Iratkozz fel és kapsz 5% kedvezményt az Optilen.hu-nál!

Szeretnék információt kapni a kodano.hu és az optilen.hu akcióiról

Freshlook lencsék

Rendezés:

FreshLook lencsék

A szemeid semleges, halványkék színárnyalatúak, vagy akár barna, úgy mint százan körülötted? Saját elképzelésed, hogy szeretnéd megváltoztatni egy-két perc alatt, sebészi beavatkozás nélkül? Ezt a színes lencsék alkalmazásával megteheted. Ilyen lencséket a látáshibával rendelkező emberek viselhetnek, és azok is, akik tökéletes látással rendelkeznek. Abban a szakmában tevékenykedő egyik piacvezető Ciba Vision cég ajánlatában korszerű FreshLook színes kontaktlencsék találhatók.

FreshLook lencsék leírása

Ciba Vision cég a legmodernebb anyagokat és szemészeti technológiákat használva, FreshLook lencséket gyártotta, amelyek látáshibák javítására valók, továbbá a szem színének vagy árnyalatának változtatására. FreshLook lencséket ugyanabból az anyagból készítették, mint a Dailies lencsék családját. Ez magasan hidratált és természetesen lélegző anyag. FreshLook lencsék gyártása közben egyéni LightStream technológiát használtak, mely révén a lencsék peremei nagyon vékonyak, ami magas komfortot biztosít ezen lencsék fajtájának felhasználóinak. FreshLook lencsék mindennapi kicserélésre való lencsék gyönyörű, természetes szépséget adód – kék, zöld, szürke és egyéb. Ráadásul ezeket használva a felhasználó biztos lehet, hogy a szemei teljes biztonságban lesznek.

Kiknek valók a FreshLook lencsék?

Ciba Vision márkájú FreshLook lencse mindazoknak ajánlott, akik szeretnének változtani, vagy kihangsúlyozni saját szemének természetes színét. Némelyik FreshLook lencse írisznek szinte a természetben nem található színt ad, és emiatt inkább a speciális alkalmakra ajánlott, mint például lakodalmak, esküvők, farsangi bulik, vagy szilveszteri bálok. Természetes szem árnyalatát kihangsúlyozó FreshLook lencsék a tekintetnek nagy mélységet adnak, és minden korban lévő embernek ajánlott. Alapban minden nap használhatók. Színes lencsék általában azoknak valók, akik szeretnének változtatni saját tekitetükben. Látáshibákkal rendelkező emberek viselhetik, mert szemszín változtatása mellett, korrigálják a szemhibákat. Létezik szintén az úgynevezett „nullás” FreshLook lencsék szériája, látáshiba nélkülieknek tervezett, akik csupán a tekintetük kinézetét szeretnék változtatni.

FreshLook termékei

FreshLook lencsék a szemészeti piacon külön típusaiban fordulnak elő, más típusú átvevőkhöz tervezeték:
  • FreshLook ONE DAY - ezek színes, egynapi kontaktlencsék. Nagyon könnyen fel- és levehetők egész napi viselés után. Könnyű a használata, mert nem igényelnek ápolást. Naplementével kidobjuk a szemétbe, reggel pedig kivesszük az új párat másik csomagolásból. FreshLook ONE DAY lencse különösen azoknak ajánlott, akik még nem használtak lencséket, vagy hébe-hoba szeretnék változtatni vagy kihangsúlyozni a szemük színét.
  • FreshLook Colors - teljes szem színének változtatására, közel-, távollátóknak, valamint hibátlan látással rendelkező embereknek. Az utolsóknak a FreshLook Colors „nullás” lencséket kell választani.
  • FreshLook ColorBlends - szem természetes színt utánzó lencsék. Világos és sötét szemekhez való.
  • FreshLook Dimensions - ezek színező lencsék, szem természetes színének megerősítésére ad lehetőséget, de csak világos íriszek esetén.
Szeretné folytatni?