Ön itt van:

AquaView Toric 3 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

Az AquaView Toric kontaktlencse asztigmatikus, havi használati idejű kontaktlencse, amelyet napi rendszerességgel viselhet.

 

Az AquaView Toric jellemzői:

 

Az AquaView Toric kontaktlencse jellemzői: Ezek a lencsék havi használati idejű kontaktlencsék asztigmiások számára kifejlesztve. A lencsék anyaga Hioxifilcon A. Ez az anyag magas fokú hidratációt biztosítva (55 %) lehetővé teszi, hogy az AquaView Toric kontaktlencse viselése ugyanolyan kényelmes legyen az utolsó használati napon is, mint az elsőn. A High Definition Vision által az AquaView Toric kontaktlencsék garantáltan a legmagasabb minőséget biztosítják a látás minden távolságában, mivel tökéletes látásélességet biztosítanak.

Az AquaView Toric kontaktlencséknek stabilnak kell lenniük ahhoz, hogy a legtisztább, legjobb látást biztosítsák. A Prism Ballasted kialakítás védi a kontaktlencsét attól, hogy elmozduljon a szemen és lehetővé teszi, hogy az egyes szembetegségekhez alkalmazkodjon. A lencsék világos kék színűek, amely megkönnyíti a lencsék felhelyezését és akadály nélküli eltávolítását, azok számára is, akik először használnak kontaktlencsét.

 

 

Kinek ajánlott az AquaView Toric kontaktlencse?


Ezek a lencsék olyanok számára lettek kifejlesztve, akik asztigmiával küzdenek. Különösen azok számára javasoljuk, akik elvárják a legmagasabb kontaktlencse-viselési kényelmet és kiváló látásélességet.

 


A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Tórikus Kontaktlencse
Gyártó INTEROJO
Dioptria -10,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
(Átlagos értékelés 4.8/5 5 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Összehasonlítva az eddig használt lencséimmel ezek a legjobbak. Ajánlom bárkinek aki jó minőségű lencséket keres elfogadható áron.
Ez volt az első alkalom, hogy az internetről rendeltem lencsét és nagyon elégedett vagyok, főképp a gyors kézbesítés miatt. Ezek a lencsék nagyon kényelmesek. Nem volt vele semmilyen problémám, úgyhogy bátran ajánlom!
A lencsék nem csúsznak el, könnyű behelyezni és kivenni, nem mosódik el a kép. Elégedett vagyok :)
Nagyszerű termék, kényelmes, elfelejtem hogy kontaktlencsét viselek, annyira kényelmes
Nagyszerű termék!

Mobil verzió
Szeretné folytatni?