Ön itt van:

Kezdő csomag FitView Daily Plus 10 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium Drops (15 ml)
Ár: 1 490 Ft

Próbáld ki az Aquaview Daily kontaktlencséket.
Válaszd ki a paramétereket és rendeld meg a KEZDŐ CSOMAGOT! 

FitView Daily Plus kontaktlencse jellemzői:


A FitView Daily Plus kontaktlencsék, napi kontaktlencsék a rövid és távollátás javítására. A lencsék Methafilcon A anyagból készültek, amely kiváló nedvességgel látja el a szemét egész nap, és rendkívüli kényelmet biztosít. Mindezek mellett, a FitView Daily Plus lencse nem irritálja a szaruhártyát, köszönhetően a magas oxigén permeabilitásnak.

Az aszférikus kialakításnak, és a kiterjesztett peremtartománynak köszönhetően a könnynek és szemnek egyaránt természetes hatást biztosít. At FitView Daily Plus lencse felületén található természetes antibakteriális szer, megakadályozza a fehérje lerakódások kialakulását. Az objektívet ellátták szűrő blokkolja az UVA és UVB sugarak ellen.

 

Kiknek ajánljuk a Fitview Daily Plus napi kontaktlencsét?


A kontaktlencsét a napi kontaktlencsét előnyben részesítő embereknek ajánljuk. Eldobható lencsék, így nem igényelnek további kezelésre. Általában ajánlott azoknak, akik előnyben részesítik a lencse puhaságát és a könnyű behelyezést. FitView Daily Plus a legigényesebb felhasználók számára ajánlott.

A termék csomagban is elérhető:

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Napi Kontaktlencse
Gyártó INTEROJO
Dioptria -10,00 -től +6,00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
(Átlagos értékelés 5/5 1 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Hello, Most vásároltam először nálatok a Fitview lencséket, és nem vagyok csalódott! Az első lencséimet az orvos írta fel, és másodjára próbáltam ez ki nálatok, az első helyett. Könnyű behelyezni és kivenni őket, semmi rossz nem történt a szemmel. Biztosan újravásárolom!

Mobil verzió
Szeretné folytatni?