Ön itt van:

Clariti Elite 3 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

Ajánljuk

Clean Active Premium XXL 600 ml
Ár: 3 790 Ft

A Clariti Elite kontaktlencséket a Cooper Vision gyártja közel- és távollátó használóknak.

A Clariti Elite kontaktlencsékről


A Clariti Elite kontaktlencsék szilikon-hydrogel-ből készülnek, egy olyan anyagból ami magas oxigénáteresztést biztosít használója számára, az AquaGen és Advanced technológiának köszönhetően a kontaktlencse vékony anyaga folyamatos hidratációt biztosít használat során. Ennek a két technológiának köszönhetően a kontaktlencse szinte láthatatlan a szemen és hosszantartó kényelmet biztosít viselés közben. A Clariti Elite kontaktlencsék védik a szemet a napsugarak káros hatásaitól mivel UVA és UVB szűrővel vannak ellátva. A Clariti Elite lencséket különböző életmódot folytató használóknak ajánljuk, akik egészséges és tiszta szemeket szeretnének.

Kinek ajánljuk a Clariti Elite kontaktlencséket?


A Clariti Elite kontaktlencsét azoknak a kontaktlencse viselőknek ajánljuk akik kényelmes és egészséges lencséket keresnek. A legjobb választás ez a kontaktlencse, ha védeni szeretné szemét az összegyűlő szennyeződésekkel és fehérjékkel szemben, kényelmes viseletést szeretne és tökéletes látást.

A Clariti Elite kontaktlencsék tisztítása


A Clariti Elite napi kontaktlencséket napi szinten szükséges tisztítani, valamint steril kontaktlencse tárolóban tartani éjszaka, hogy újra használhassa. Clean Active és más ehhez hasonló ápolófolyadék elérhető webáruházunkban a Clariti Elite kontaktlencsék tisztításához.
 

Válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Legmegfelelőbb kiegészítők és további megtakarítások!

Paraméterek
Kategória Havi Kontaktlencse
Gyártó COOPER VISION
Dioptria -10.00 -től +8.00 -ig
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?