Ön itt van:

Biofinity Toric XR 3 db

Válaszd ki a lencséd paramétereit

A Biofinity Toric XR olyan tórikus kontaktlencsét használó személyeknek készült, akik magasfokú asztigmatizmusban szenvednek. A Biofinity Toric XR lencsék nagyobb választékkal rendelkeznek dioptriát illetően, mint a standard Biofinity Toric lencsék. Ajánljuk mindazoknak, akiknek problémájuk akad a megfelelő tórikus lencse kiválasztásával.

 

Biofinity Toric XR lencsék leírása

 

A Biofinity Toric XR lencsék egy hónapig hordhatók, attól függetlenül, hogy napi szinten, éjjel-nappal vagy éjszaka viseli. A 48%-os hidratációnak és a magas minőségű szilikon-hidrogél Comfilcon A anyagnak köszönhetően a lencse használata teljesen biztonságos a szemnek. A magasfokú hidratáció nem hat negatívan az oxigén-áteresztőképességre, mint a normál kontaktlencsék esetében. A magas oxigén-áteresztőképesség a Biofinity Toric lencsék lágyságával és rugalmasságával kombinálva biztosítja a teljes biztonságot nemcsak nappali, de éjszakai viselés során is.

A Biofinity Toric XR lencsék a modern Aquaform technológiával készülnek. A lencsék magas oxigén-áteresztőképességgel rendelkeznek, így biztosítva a szem fiziológiai egyensúlyát. Az effajta tórikus kontaktlencsét használó személyeknek nem kell aggódniuk a szaruhártya állapota miatt. A magas oxigén-áteresztőképesség és a hidratáció biztosítják a szem komfortság érzetét. A Biofinity Toric XR lencsékhez nem szükséges egyéb hidratálószer, mert állandó, magasfokú szinten marad a hidratáció. A lencse nagyon stabil, ami egy speciális stabilizációs rendszernek köszönhető. Ez nagyon fontos a tórikus kontaktlencséknél, mert biztosítja az asztigmatizmus korrekciójának hatékonyságát. Emellett, a Biofinity Toric XR lencsék rövidebb idő alatt behelyezhetők, és rögtön stabilizálódnak.

A Biofinity Toric XR hosszabb ideig viselhető asztigmatikus lencse, amely gond nélkül használható magasfokú asztigmatizmus és egyéb látásproblémák (miópia - rövidlátás; hyperopia - távollátás) esetén. A Biofinity Toric XR univerzálisabb, mint a Biofinity Toric és egyéb tórikus lencsék, ezáltal alkalmazkodik az asztigmatizmusban szenvedők összes igényéhez.

 

Kinek ajánljuk a Biofinity Toric XR lencséket?

 

A Biofinity Toric XR lencséket azoknak az embereknek tervezték, akiknek fontos a magas komfortság érzet. A rendkívül modern gyártási technológiának köszönhetően havonta egyszer kell cserélni. A fertőzés veszélye és a szemszárazság minimális. Ajánlott azoknak a személyeknek, akik súlyosabb látásproblémával rendelkeznek, aktívak szeretnének maradni, és nem akarják, hogy szemüveg korlátozza őket.
 

Dioptria: Cilinder:
+8,50-tól D +10,00-ig D (0,50 D dioptriánként) -0,75, -1,25, -1,75, -2,25
-10,00-tól D +10,00-ig D
(0,50 D dioptriánként +/-6,00-tól D)
-2,75, -3,25, -3,75, -4,25,
-4,75, -5,25, -5,75

 

Paraméterek
Kategória Tórikus Kontaktlencse
Gyártó COOPER VISION
Dioptria -10,00 -től +10,00 -ig
Görbület 8,7
Átmérő 14,5
(Átlagos értékelés 0/5 0 értékelés alapján. )
Be kell lépnie, hogy véleményezhesse
Nincs vélemény erről a termékről

Be kell lépnie, hogy véleményezhesse

Mobil verzió
Szeretné folytatni?