Ön itt van:

Alacsony árakAlacsony árak

Az Optilen.hu-nál vásárolhatja meg a piacon lévő lencséket a legolcsóbban. Az egyik legnagyobb viszonteladó cég vagyunk Európában. Ennek köszönhetően képesek vagyunk alacsonyabb áron beszerezni a termékeket, mint a versenytársaink, csökkentve az eladási árakat.

Nagyon sok promóció érhető el webáruházunkban, melynek köszönhetően vásárlóink nagyon jó áron szerezhetik be lencséiket. Hozzájuthatnak ingyen lencsékhez és ingyen folyadékokhoz is – további információt talál a Promóciók menüpontban.

Ha regisztrál a www.optilen.hu-n, még több kedvezményben részesülhet. A hűségprogramunk által akár 8%-os kedvezményt is igénybe vehet.

Az Ön által vásárolt termékekhez ajándékokat is adunk. Nézze meg, milyen meglepetéssel szolgálunk következő csomagjában!

Nem a vásárlókon spórolunk – minden doboz kontaktlencsét gondosan becsomagolva szállítunk buborékcsomagolásban és dobozban.

Célunk elsősorban a kontaktlencsék forgalmazása - úgy, hogy minden potenciális használója számára elérhetővé tegyük, kivételesen alacsony áron, de annál magasabb kiszolgálással!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról
Mobil verzió
Szeretné folytatni?